Forkælet murermestervilla med atmosfære - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Marievej 16, 4600 Køge

Forkælet murermestervilla med atmosfære

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.195.000
3.540
119 m2
70 m2
5
1034 m2
2
1934
MO50277
F

Kontakt Joakim Kjeldskov
på telefon: 2095 2114

Joakim Kjeldskov
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

En murermestervilla fra 1934. En forkælet ejendom, som har været i familiens eje gennem generationer. Med en respektfuld modernisering, der ærer dens rige historie gør at ejendommen i dag er en perfekt fusion af klassisk charme og nutidig finesse. 
 
Her får du gåafstand til både Køge Torv og Sønderstrands idylliske kystlinje. Med denne beliggenheden for du det bedste fra to verdener: byens pulserende liv og naturens beroligende ro. Den solrige have, prydet med høje træer og fin beplantning, skaber en god familie oase. Den rummelige træterrasse er det ideelle samlingspunkt for familie og venner. Fra terrassen nedgang til haven, hvor græsplænen indbyder til leg og aktivitet. En solid muret garage, klar til at rumme din bil med både stil og sikkerhed. 
 
Villaens arkitektur er et studie i murermesterens kunst med røde mursten, hvidmalede dannebrogsvinduer og et karakteristisk rødt tegltag. Hver detalje fra karnappen til den klassiske svungne trappe med sit charmerende runde vindue, bidrager til den unikke forkælede atmosfære. På første salen finder du en harmonisk samling af værelser og et indbydende badeværelse med gulvvarme og en fin glasbruseniche. Stueetagen byder på en lys spise- og opholdsstue, hvor karnappens hygge og brændeovnens varme smelter sammen med det åbne spiseområde. Et stilrent hvidt Kvik-køkken med køkken-ø og højstole mod spisestuen. Franske døre åbner op til terrassen. Her væves indendørs og udendørs livet fint sammen.  Kælderen rummer et vaskerum med direkte adgang til haven samt yderligere rum, der lover potentiale for enhver drøm, måske endda et vinrum. 
 
Lad din mavefornemmelse lede dig til en forkælet murermestervilla i Køge, hvor atmosfære og livsglæde fylder hvert rum med unikke historier.

Marievej 16, 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning