Som taget fra øverste hylde - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Tangmosevej 66, 4600 Køge

Som taget fra øverste hylde

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.995.000
4.086
213 m2
40 m2
7
713 m2
3
1947
MO50278
C

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Bag det smukke ydre gemmer sig et indre, der er mindst lige så betagende, et hjem i absolut særklasse. Ejendommen strækker sig over 213 etagemeter til glæde for hele familien. Med et forskudt stueplan, en enestående første sal og en rummelig 40 kvadratmeter kælder, er her plads til livets mange facetter. Alt i ejendommen er som taget fra øverste hylde. 
 
Udenfor venter den nyanlagte have, en oase af grønne nuancer og solrige kroge. En generøs træterrasse inviterer til udendørs liv og samvær, mens den velholdte græsplæne kalder på leg og afslapning. Et lækkert anneks, indrettet som træningsrum, tilbyder en privat retræte, og en yderligere vestvendt flisebelagt terrasse fuldender haven som et fristed for ro og fordybelse. I den flisebelagte forhave, indrammet af en lav hæk, findes en praktisk carport, der byder familiens køretøjer velkommen. Kun ti minutters gang herfra byder Køge Marina velkommen. Med sit blå favntag, pulserende maritimt miljø og badestrand tilfører den livet her frihed og glæde. Muligheder for vinterbadning fuldender oplevelsen. 
 
Den klassiske hvide facade med sine blå dæmpede tegl og smukke hvide vinduer, indrammer et hjem, hvor hver detalje er nøje udvalgt. Indenfor fører flotte sildebensgulve dig gennem rum fulde af lys og luft. Samtalekøkkenet, en hyldest til eksklusivitet, præsenterer elementer i sortbejdset eg fra UnoForm og topmoderne Miele hvidevarer. Køkkenet flyder ubesværet sammen med det pragtfulde spiseområde, skabende rammer for mindeværdige øjeblikke. På 1 salen i den stilfulde opholdsstue med sit store vinduesparti, åbner en dør sig til udsigtsbalkonen, hvor verden ligger for dine fødder. Denne etages storhed fortsætter i forældresoveværelset, beriget med en fransk altan, der inviterer morgensolens første stråler ind. Børneafdelingen, forskudt og privat, byder på indbydende værelser. Et perfekt tilflugtssted for familiens yngste. Badeværelserne, med deres rene linjer og kvalitetsmaterialer. Det ene med Rainshower i glasbrusenichen, som tilfører en følelse af daglig luksus. I kælderen venter blandt andet et vinkælderrum, der lover gode stunder og gemmer på livets finere nydelser.
 
I denne ejendom, som taget fra øverste hylde, taler hver detalje til din mavefornemmelse, bekræftende at her, i dette hjem lever drømmene.

Tangmosevej 66, 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning