Leg og liv i Eriksmindekvarteret - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Lyngager 10, 2670 Greve

Leg og liv i Nældebjergkvarteret

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.395.000
3.045
110 m2
5
750 m2
1
1963
MO50284
D

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Arkitekttegnede linjer møder familiens hjerte i denne et plans villa, hvor livet udfolder sig let for både de små og store fødder. Moderniseret til perfektion, bader boligen i lys og luft og klar til indflytning.
 
I den indbydende have vokser eventyret med shelter, legehus og en vidstrakt græsplæne, der kalder på leg og latter. To solrige terrasser, én delvis overdækket, folder sig ud som hjemmets udendørs stuer, perfekte til grill, afslapning og samvær. Beliggende i det børnevenlige Nældebjergkvarter, er dette hjem en fredfyldt base i et miljø, hvor livet leves mellem lukkede villaveje, grønne legepladser, stisystemer og tæt på alting. 
 
Arkitekt John R. Christensen lagde grundstenen for denne villa, som sidenhen er gennemmoderniseret med lyse parketgulve, flotte klinker og lofter med indbyggede spots, alt sammen indrammet af hvide fyldningsdøre, hvilket har forstærket hjemmets charme og funktionalitet for en nutidig familie. Fire lyse værelser inviterer til både leg og hvile, mens et moderne badeværelse fra 2020 med rainshower byder på hverdagsluksus. Hjemmets puls slår i det åbne opholdsrum, hvor køkken, spisestue og stue harmonerer i en dans af samvær og varme. Det grebsfrie samtalekøkken fra Invita, en perle af design og funktionalitet, smelter sammen med de lyse, indbydende opholdsarealer, skabende en scene for både hverdagens måltider og festlige lejligheder. 
 
I Nældebjergkvarterets hjerte, hvor leg og liv blomstrer, vækker dette hjem en mavefornemmelse af at små og store drømme spirer i harmoni.

Lyngager 10, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning