258 m2 flot og tidssvarende villa i 1½ plan med kælder og dobbelt garage - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Vårgyvelvej 26, 2690 Karlslunde

Rammen til et godt familieliv

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.995.000
4.476
164 m2
94 m2
5
817 m2
3
1972
SC10256
C

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

En villa, der tager vejret fra dig. Den rejser sig stolt med sine 258 kvm af ren familielykke, inklusiv en høj kælder på 94 kvm, der gemmer på uendelige muligheder. Moderniseret fra top til tå. 
 
Den dobbelte garage, med sin fjernbetjente port, byder dig velkommen, mens en overdækket plads passer på familiens cykler. En vestvendt træterrasse og en udendørs spapool lover magiske aftener under åben himmel, suppleret af en ny udestue, der forlænger sommerglæden. Dette hjem, anbragt i et eftertragtet kvarter, er kun en kort gåtur fra både strandens ro og vandets klarhed. 
 
Fra det øjeblik du træder op ad de ti trin til det overdækkede indgangsparti, byder en imponerende hoveddør dig indenfor. Inde åbner et univers af lys og rummelighed sig. I stueetagen udfolder samtalekøkkenet fra Vordingborg sig i skinnende højglans hvid, centreret omkring en indbydende køkkenø, der står som samlingspunkt for familien. Dette rum flyder ubesværet over i et levende alrum/spisestue, hvor latter og gode stunder fylder luften. Et indbydende barområde byder weekenden velkommen med åbne arme. Dejlig tv-stue/opholdsstue, et tilflugtssted af ro og afslapning. Her kan du og familien synke ned og lade dagens indtryk sætte sig. Kompletteret af et stilfuldt badeværelse på stueetagen, der tilbyder både funktionalitet og en touch af luksus. Gå opad og opdag en etage, hvor drømme tager form i lyse værelser, herunder et dedikeret til garderobeglæder, og et badeværelse, der ligner et udsnit af en spa-brochure, med både en bruseniche og et fristående badekar. Ejendommens kælder rummer en skat af plads. Klar til at blive omdannet til alt fra et kreativt frirum til et teenageretreat. Og takket være solcelleanlægget på taget, bliver familiens fodspor på jorden en smule lettere. 
 
Rammen til et godt familieliv afslører et hjem, hvor samvær og glæde blomstrer, og din mavefornemmelse bekræfter straks, at dette er begyndelsen på hjertevarme historier.

Vårgyvelvej 26, 2690 Karlslunde

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning