Sand under fødderne i stilfuld strandvilla - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Klintebakken 7, 2690 Karlslunde

Sand under fødderne i stilfuld strandvilla

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
6.995.000
4.517
176 m2
4
824 m2
1
1977
SC10269
D

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

På Klintebakken kun få skridt fra den indbydende badestrand, finder du denne atmosfærefyldte og fuldstændig moderniserede strandvilla. Boligen byder på generøse kvadratmeter af velvære, indrettet til at favne både hverdagsliv og festlige stunder. 
 
Med kun et stenkast til stranden, hvor blødt sand kærtegner dine fødder og det klare vand indbyder til forfriskende dyk, ligger denne charmerende ejendom tilbagetrukket på sin koteletgrund. Omringet af et indbydende udemiljø, åbner ny anlagte flisebelægninger op til en sydvendt solrig terrasse, der lokker med udendørs oplevelser fra morgen til aften. En delvis overdækket terrasse tilføjer læ og hygge, mens det ventende drivhus og den praktiske garage samt carport gør dagligdagen nemmere og grønnere.
 
Arkitektonisk præsenterer ejendommen sig med stolthed. Hvide filsede ydermure og sorte betontagsten skaber en skarp kontrast til den bløde, omkringliggende natur. Inden døre finder du rummelige, lyse værelser og en forældresoveafdeling med direkte adgang til et privat badeværelse. Her møder funktionalitet æstetik med smukke fliser og en rummelig muret bruseniche. En yderligere opdatering i 2022 har tilføjet et badeværelse mere, der fortsætter hjemmets lyse og luftige tema. I stuen fanger et elegant brændeovnsparti opmærksomheden, flankeret af store vinduespartier på begge sider, der sikrer et strålende lysindfald og direkte adgang til haven og terrassen. Køkkenet, hjertet af hjemmet, er en drøm i hvid med smukke lofter prydet af bjælker. Den murede kogeø med en elegant granitbordplade og integreret vin opbevaring udgør køkkenets midtpunkt, mens hvide træpaneler på væggene og franske døre til terrassen komplementerer den rustikke, men stilfulde atmosfære.
 
I denne strandvilla, hvor sandet næsten kan føles under fødderne, vækkes en umiskendelig mavefornemmelse af det rette hjem.

Klintebakken 7, 2690 Karlslunde

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning