V for velholdt villa nær vandet - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Mosedevej 5, 2670 Greve

V for velholdt villa nær vandet

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.695.000
3.192
95 m2
3
649 m2
1
1967
SC10273
C

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Lige hvor vejen slår en bugt, finder du denne velholdte villa, ideelt placeret i gåafstand fra stranden. Boligen byder på en indbydende atmosfære af varme og velvære.
 
Nær kystens bedste badestrand, hvor en indbydende badebro inviterer til friske morgendukkerter og afslappende aftensvøm, ligger boligen. På den frodige, opvoksede grund vajer en flagstang stolt i vinden, mens børnene kan lege på den veludstyrede legeplads. Et drivhus venter på de grønne fingre, og der er rigelig plads til at tørre tøjet under åben himmel. Den solrige, sydvendte fliseterrasse, delvis overdækket, er perfekt til familiehygge og sociale sammenkomster. Derudover en rummelig carport og garage, der tilbyder praktisk og sikker parkering til både bil og hobbyudstyr.
 
Bag villaens indbydende hvide træfacader og de hvide termovinduer, åbner sig et hjem fyldt med varme og velvære. En hyggelig brændeovn i opholdsstuen tilføjer både varme og atmosfære, og franske døre forbinder uden besvær stuen med terrassen og haven. Rummet rummer både en spise- og sofaafdeling, skabt til familieliv og afslapning. Køkkenet stråler af klassisk stil med sine hvide skabe og smukke facetfliser, og det hvide flisebadeværelse byder på en muret bruseniche og en håndklædevarmer for ekstra komfort. To velproportionerede værelser fuldender hjemmet, hvilket gør det ideelt til den lille familie.
 
Denne velholdte villa nær vandet udstråler varme og velvære, perfekt for en afslappende tilværelse. En mavefornemmelse siger, at dette er stedet, hvor du hører til.

Mosedevej 5, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning