Menu

Vi gav ”den nye dreng i klassen” chancen for at sælge vores hus

Vi købte vores hus her på Åvej i 2006 og havde renoveret det overalt så det stod og blinkede, som en fin tidssvarende bungalow med høj kælder/underetage. Men vi var vokset ud af huset og havde derfor besluttet at det skulle sælges. Vi havde 7-8 forskellige ejendomsmæglere til at give tilbud på salget, men valgte Søren. Dels på grund af firmaets mere eksklusive profil og dels fordi vi vurderede at Søren, som nystartet ejendomsmægler i Køge, ville yde en stor indsats for at sælge vores hus. Vi synes at det er gået godt over tiden, Kristine fungerede perfekt som Sørens back-up og vi havde et rigtig fint samarbejde med Søren, selv om det var os selv, der måtte minde ham om at formidlingsaftalen var udløbet. Til gengæld fik Søren lov til at sælge os et andet og større hus, som vi nu er i gang med at sætte i stand.

Theresa & Stefan van der Leeden
Åvej 6
4600 Køge

Købt og solgt på en måneds tid

Vi havde overvejet at sælge huset her i Køge, hvor vi har boet siden 1971 og havde i den forbindelse set på et helt nyt rækkehusprojekt i ét plan i Solrød som Kjeldskov & Co havde til salg. Men vi kunne ikke rigtig forestille os det færdige hus, så vi fik Stephan til at skrive os op i køberkartoteket, hvis der skulle komme noget tilsvarende. Midt i januar fik vi en mail fra Stephan om at der var blevet et hus ledigt, endda det vi oprindeligt havde set på. Vi så huset og slog til med det samme. Derfor satte vi huset til salg hos Søren, som lynhurtigt fik sat alting i sving, hvorefter han solgte vore hus på kun én måned efter et fint forløb med god information undervejs. Nu nyder vi vores splinter nye hus med en lille have, som er let at passe.

Bodil og Kjeld Asger Petersen
vedrørende salget af:
Varnæsvej 11
4600 Køge

Så lykkedes det endeligt

Vi havde besluttet at sælge vores hus, som vi købte i 1975. Efter at have haft det til salg i et helt år uden resultat hos en anden lokal ejendomsmægler skiftede vi til Kjeldskov & Co. Det var Christian der tog vores hus til salg og også Christian der solgte det. Det tog præcis 55 dage, så var huset solgt. Papirarbejde og kommunikation har været fint og Christian har gjort et stort stykke arbejde for at få solgt vores hus. Nu er vi rykket sydpå til vores sommerhus i Marielyst, hvor vi glæder os til at nyde sommeren.

Liselotte og Niels Madsen
vedr. salget af
Trekanten 7
4600 Køge

Fik solgt til prisen på kun 2 uger

Jeg var interesseret i et nyt rækkehusprojekt i Solrød, som Kjeldskov & Co havde til salg, og skulle derfor have solgt mit hus her i Køge, hvor jeg har boet siden 2004. Jeg kunne godt lide deres hjemmeside og fik også et godt indtryk af Søren, så han fik lov til at sælge mit hus. Og jeg skal da love for at der skete noget. På kun 2 uger havde Søren solgt mit hus til den aftalte pris. Helt perfekt oplevelse, alle har været utroligt hjælpsomme og har fulgt op på tingene i både købet og salget. Så jeg har været super tilfreds og giver med glæde både Søren og Kjeldskov & Co de bedste anbefalinger.

Ea Burmann
Stoubyvej 1
4600 Køge

Søren er mester i matchmaking

Vi havde købt en byggegrund i Borup og havde haft vores store byhus i Køge, hvor vi har boet siden 1992, til salg i ét år uden resultat hos en anden lokal ejendomsmægler. Et par af vores gode venner anbefalede os at prøve Kjeldskov & Co. Vi fik flere tilbud på salget, men det var faktisk Søren fra Kjeldskov & Co, som var mest konkurrencedygtig. Vi gav derfor Søren chancen, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Søren er vedholdende og proaktiv, og så har han vist sig som en sand mester i at matche det rigtige kundepotentiale med vores ejendom og fastholde kundernes interesse. Fin dialog og flink til at vende tilbage med tilbagemeldinger, uanset udfald. Og på papirsiden har Line styret sagsgangen med hård og kyndig hånd. Imødekommende og 100% professionelle, de fortjener en flot anbefaling.

Claes og Gitte von Holstein-Ratlou
Quistgaardsvej 13
4600 Køge

Det var bare det der skulle til

Vi havde besluttet at sælge halvdelen af vores byhus, efter at have fået ændret 4 lejligheder til 2 ejerboliger – til et tofamilieshus. Vi havde først lejligheden til salg i halvandet år hos en anden lokal ejendomsmægler uden at den blev solgt. Herefter overvejede vi at sætte det til salg hos Kjeldskov & Co, som virkede professionelle og vederhæftige i deres markedsføring. Vores advokat og en bank- direktør sagde god for firmaet og Søren fik huset til salg. Det var bare det der skulle til. Der gik 5 dage, så var der flere interesserede og lejligheden var solgt. Vi har været meget glade for firmaet og ekstremt glade for Søren. Også for Line, som har styret papirgangen med fast og sikker hånd. Så vi anbefaler med glæde Kjeldskov & Co, hvor vi kan komme afsted med det.

Marit og Poul Jorsal
Nyportstræde 43
4600 Køge

Det var et spørgsmål om mavefornemmelse

Vi havde besluttet, at huset skulle sælges og havde i den forbindelse tre ejendomsmæglerfirmaer ude for at give tilbud på salget, hvoraf to af dem solgte både erhverv og boliger. At vi valgte at sætte huset til salg hos Kjeldskov & Co, var et spørgsmål om mavefornemmelse. Vi havde fra starten tillid til Søren, som kom med et realistisk og konkurrencedygtigt tilbud. Og det er gået over al forventning med rigtig mange fremvisninger og adskillige åbne huse med mange interesserede. Så vi er ovenud tilfredse, alt har fungeret godt med god information og hyppige tilbagemeldinger.

Majbritt Skou og Brian Goodman Nielsen
vedrørende salget af:
Elsdyrvej 2
4623 Lille Skensved

Farvel til Hundigegård efter 48 år

Vi købte grund i Hundigegårds-kvarteret helt tilbage i 1969 og var selv med til at bygge vores hus, som vi flyttede ind i i 1973. Men kræfterne varer ikke evigt, derfor underskrev vi i november sidste år en købsaftale på et nyt Lind & Risør rækkehus til indflytning ultimo 2017. I starten af april satte vi vores hus til salg hos Michael, som har spillet fodbold med vores søn, og i slutningen af juni var huset solgt. Alt har fungeret fint og Michael har været flink til at holde os orienteret undervejs. Perfekt papirarbejde og professionel håndtering. Nu glæder vi os til at flytte ind i et helt nyt hus med en ny og nemmere tilværelse.

Erik Seest Petersen
Sløjen 21
2670 Greve

Facaden fik et løft og vi fik havudsigt

Vi havde købt hus af Mogens på Greve Strandvej i 1. række til vandet og skulle sælge vores hus i Karlslunde Landsby, som vi købte i 1998. Vi aftalte med Mogens at vi ville få facaden filset, så snart vejret tillod det, da den så lidt træt ud. Det hjalp og så kom der gang i fremvisningerne, og i begyndelsen af maj havde Mogens solgt vores hus. De er utrolig flinke og professionelle så vi havde et fint forløb og et godt samarbejde. Nu nyder vi vores nye havudsigt også selv om det regner.

Karen Sofie Østerbye & Søren Riis Jensen
vedrørende salget af
Møllehaven 31, 2690 Karlslunde

Flot markedsføring, professionel håndtering og stor ros til Stephan

Vi havde tidligere vores hus til salg hos en anden lokal ejendomsmægler, uden at huset blev solgt. Så skiftede vi til Kjeldskov & Co, som vi synes har en mere indbydende og effektiv markedsføring. Det var Mogens der tog huset til salg og Stephan, der solgte huset efter kun 8 dage til den aftalte pris.  Stor ros til Stephan, der bl.a. gjorde meget ud af også at fremvise lokalområdet. De løste opgaven på en tilfredsstillende måde.

Dan Bo Trunjer & Tina Thomsen
vedrørende salget af
Lindelunden 11, 2670 Greve

Godt på vej til pragtfuld golflejlighed i Gråsten

Min mand og jeg købte lejligheden her i Karlslunde Kysthave som prøvelejlighed tilbage i 2006, da vi solgte vores hus fordi min mand var blevet syg. Da min mand døde lavede Mogens en vurdering af lejligheden til skifteretten, og da jeg spurgte ham, hvad ham skulle have for det, sagde han ingenting, bare du tænker på os når du engang vil sælge. I december faldt min kæreste og jeg for en pragtfuld udsigtslejlighed, der lå i forbindelse med en eksklusiv golfbane lidt udenfor Gråsten i Sønderjylland. Vi købte lejligheden og jeg satte Mogens i gang med at sælge lejligheden her den 7. januar, mens vi tog til Spanien på golfferie. Der gik kun 14 dage, så ringede Mogens og sagde at nu var lejligheden solgt, endda til den aftalte pris uden nedslag. Nu skal min kæreste så bare have solgt sit sommerhus på Bogø, så kan vi emigrere til Sønderjylland med ro i sindet.

Lise-Lotte Forman
Karlslunde Kysthave 1, 1. mf.
2690 Karlslunde

Eksklusiv markedsføring og salgsmateriale i særklasse

Jeg var vokset ud af mit lille byhus her i Karlslunde Landsby og valgte uden at blinke Kjeldskov & Co til at sælge, nok mest på grund af deres eksklusive markedsføring. Det var Mogens, der tog huset til salg, og han er på én gang troværdig og professionel uden at være pågående. Det tog kun et par måneder, så havde Stephan solgt mit hus efter et fint salgsforløb med god information og aktuelle tilbagemeldinger undervejs. Der var i øvrigt 4 huse til salg i nabolaget imens, men mit var det eneste der blev solgt. Nu har jeg købt et andet og lidt større hus i Karlslunde tættere ved vandet. Det var i øvrigt komplet nyistandsat, så jeg behøvede kun at sætte mine møbler på plads.

Katja Eismark Fortuin
vedrørende salget af:
Jægerstræde 10
2690 Karlslunde

Rækkehuset solgt til prisen på 10 dage

Vi købte rækkehuset i Grønnegården for fire år siden og var egentlig ikke indstillet på at flytte, men faldt alligevel for et hus på Mønstedsvej, som Stephan viste os. Derfor satte vi huset til salg hos ham på betingelse af at vi kunne købe det nye. Og jeg skal love for at det gik fint med at sælge. Det tog kun 10 dage, så havde Jacob og Stephan fundet en køber og solgt vores hus til den aftalte pris. Alt har fungeret upåklageligt, så vi har ikke noget at klage over, tværtimod. Nu nyder vi vores nye hus, hvor vi har fået lidt mere plads til familien.

Sidsel Kristiansen og Rasmus Ankær Christensen
vedrørende salget af
Grønnegården 245
2670 Greve

Købt og solgt hos Kjeldskov & Co

Vores hus i Karlslunde købte vi af Kjeldskov & Co i 2011, men da vi skulle sælge havde vi alligevel 3-4 andre ejendomsmæglere til at se på huset. Det var Mogens, der kom med det bedste tilbud, så i begyndelsen af november satte vi huset til salg. Efter et godt salgsforløb med fin information og gode tilbagemeldinger havde Michael solgt vores hus. Det tog kun 55 dage. Nu har vi købt et hus i Hastrup, som vi skal overtage 2 uger inden vi skal være ude her. Så vi får travlt.

Glenn og Marianne Borup Eslington
Egedalsvej 9
2690 Karlslunde

De tager hånd om tingene og man føler sig velkommen.

Jeg havde først huset til salg i ni måneder hos en anden lokal ejendomsmægler, hvorefter min søn anbefalede mig at skifte til KJELDSKOV & CO. I marts måned satte jeg så huset til salg hos Søren og midt i august blev huset solgt til en af Lars' kunder. Alle har været meget aktive og der har været mange fremvisninger. De tager hånd om tingene, er imødekommende og har været gode med alting. Det har helt sikkert været en god oplevelse.

Birthe Møller
Greve Strandvej 130A 
2670 Greve

Købt og solgt på 3 uger!

Vi var faldet for et hus i Brydeholm, som Søren havde vist os. Underskrev en betinget købsaftale og satte vores rækkehus til salg hos Mogens, som solgte det til os i 2012. Knap 3 uger efter havde Lars solgt det til den aftalte pris, og vi kunne flytte til Brydeholm med ro i sindet. Alt har fungeret fint og smertefrit - de er super professionelle. Christina tog over da huset var solgt og styrende papirgangen med hård hånd. 

Maria og Kenneth Holm
Hyldebærlunden 33
2670 Greve

For mig er der ingen andre mæglere der dur!

Jeg havde besluttet at sælge mit rækkehus, hvor jeg har boet siden 2010. Mogens har tidligere solgt hus for mig, så jeg var ikke i tvivl om, hvem jeg skulle vælge til at sælge. Det gik også helt perfekt denne gang. Der gik kun 3 uger, så havde Michael solgt mit hus. Perfekt samarbejde og fine tilbagemeldinger - intet at sætte fingeren på. For mig er der ingen anden mæglere der dur!

Heidi Christensen
Ved Rævebakken 10
2670 Greve
BOOK VURDERING
Book vurdering