Menu

Fik solgt min penthouselejlighed på 25 dage

Jeg ville have solgt min store taglejlighed i Solrød, hvor jeg har boet siden 2008. At jeg valgte Kjeldskov & Co var helt naturligt. Dels havde de lige solgt min nabos lejlighed og så var det også dem der solgte vores hus i Karlslunde, da jeg flyttede hertil. Det var Stephan, der tog lejligheden til salg og Erik, der solgte den efter kun 25 dage, til den pris Stephan havde vurderet den til. Så det gik rigtig hurtigt og alle har været flinke til at hjælpe til undervejs. Nu har jeg købt et rækkehus i Haslev fra 2008 og bestilt en lokal flyttemand til at hjælpe med flytningen.
 
Inge Hansen
vedr. salget af
Egeparken 33A, 4. lejl. 2.
2680 Solrød Strand

Har ikke en finger at sætte på noget!

Vi havde set på et hus i Greve, som Kjeldskov & Co havde til salg, sammen med Stephan, som vi havde fin kemi med og stor tillid til. Derfor valgte vi at lade ham sælge vores hus, hvor vi har boet siden 2001. Det var et godt valg. Der gik 3 uger, så havde Stephan solgt vores hus til den aftalte pris. Alt har fungeret professionelt og så kan vi godt lide at de holder hvad de lover. Så vi har ikke en finger at sætte på noget, tværtimod og så skal Helle i øvrigt have ros med på vejen for at styre papirarbejdet med sikker hånd.
 
Mette Aaen & Søren Gulbrandt
vedr. salget af
Hasselhegnet 13
2670 Greve

Meget tilfredse med salg og markedsføring

Vi havde købt et sommerhus i Garderhøj-kvarteret i Strøby og var så tilfredse med Christians professionelle håndtering at vi ville lade ham sælge vores nuværende hus, som vi har boet i siden 2002. Man bliver jo ikke yngre og vi ville godt slippe af med trapperne i huset som er i 3 etager.
Det var ikke noget dårligt valg, flot markedsføring i lokalavisen og på de sociale medier gav stor interesse og mange fremvisninger undervejs. De har været flinke til at melde tilbage og Christian har lagt et stort stykke arbejde i at få solgt vores hus. Alt har fungeret perfekt, også papirarbejdet som sagsbehandlerne styrer med sikker hånd. Så vi er begge meget tilfredse og kvitterer gerne med en flot anbefaling til Christian og Kjeldskov & Co.
 
Erik Vinter og Helga Jonassen
vedr. salget af
Tordenskjoldsgade 7
4600 Køge

Mogens holdt hvad han lovede

Vi var faldet for en større og nyere ejendom med naturskøn beliggenhed ud til markerne overfor Trylleskoven som Mogens havde til salg. Mogens mente nok at han kunne sælge vores hus, der lå i første række til vandet, så vi købte huset betinget af vores eget salg. Der gik to måneder, så havde han solgt huset. Nu er vi flyttet ind i det nye hus og nyder natur og dyreliv med besøg af rådyr og fasaner.
 
Søren Østergaard Iversen
vedr. salget af
Oldermandsvej 8
2690 Karlslunde

 

Så lykkedes det endeligt

Vi havde besluttet at sælge vores hus, som vi købte i 1975. Efter at have haft det til salg i et helt år uden resultat hos en anden lokal ejendomsmægler skiftede vi til Kjeldskov & Co. Det var Christian der tog vores hus til salg og også Christian der solgte det. Det tog præcis 55 dage, så var huset solgt. Papirarbejde og kommunikation har været fint og Christian har gjort et stort stykke arbejde for at få solgt vores hus. Nu er vi rykket sydpå til vores sommerhus i Marielyst, hvor vi glæder os til at nyde sommeren.

Liselotte og Niels Madsen
vedr. salget af
Trekanten 7
4600 Køge

Fik solgt til prisen på kun 2 uger

Jeg var interesseret i et nyt rækkehusprojekt i Solrød, som Kjeldskov & Co havde til salg, og skulle derfor have solgt mit hus her i Køge, hvor jeg har boet siden 2004. Jeg kunne godt lide deres hjemmeside og fik også et godt indtryk af Søren, så han fik lov til at sælge mit hus. Og jeg skal da love for at der skete noget. På kun 2 uger havde Søren solgt mit hus til den aftalte pris. Helt perfekt oplevelse, alle har været utroligt hjælpsomme og har fulgt op på tingene i både købet og salget. Så jeg har været super tilfreds og giver med glæde både Søren og Kjeldskov & Co de bedste anbefalinger.

Ea Burmann
Stoubyvej 1
4600 Køge

Søren er mester i matchmaking

Vi havde købt en byggegrund i Borup og havde haft vores store byhus i Køge, hvor vi har boet siden 1992, til salg i ét år uden resultat hos en anden lokal ejendomsmægler. Et par af vores gode venner anbefalede os at prøve Kjeldskov & Co. Vi fik flere tilbud på salget, men det var faktisk Søren fra Kjeldskov & Co, som var mest konkurrencedygtig. Vi gav derfor Søren chancen, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Søren er vedholdende og proaktiv, og så har han vist sig som en sand mester i at matche det rigtige kundepotentiale med vores ejendom og fastholde kundernes interesse. Fin dialog og flink til at vende tilbage med tilbagemeldinger, uanset udfald. Og på papirsiden har Line styret sagsgangen med hård og kyndig hånd. Imødekommende og 100% professionelle, de fortjener en flot anbefaling.

Claes og Gitte von Holstein-Ratlou
Quistgaardsvej 13
4600 Køge

Det var et spørgsmål om mavefornemmelse

Vi havde besluttet, at huset skulle sælges og havde i den forbindelse tre ejendomsmæglerfirmaer ude for at give tilbud på salget, hvoraf to af dem solgte både erhverv og boliger. At vi valgte at sætte huset til salg hos Kjeldskov & Co, var et spørgsmål om mavefornemmelse. Vi havde fra starten tillid til Søren, som kom med et realistisk og konkurrencedygtigt tilbud. Og det er gået over al forventning med rigtig mange fremvisninger og adskillige åbne huse med mange interesserede. Så vi er ovenud tilfredse, alt har fungeret godt med god information og hyppige tilbagemeldinger.

Majbritt Skou og Brian Goodman Nielsen
vedrørende salget af:
Elsdyrvej 2
4623 Lille Skensved

Farvel til Hundigegård efter 48 år

Vi købte grund i Hundigegårds-kvarteret helt tilbage i 1969 og var selv med til at bygge vores hus, som vi flyttede ind i i 1973. Men kræfterne varer ikke evigt, derfor underskrev vi i november sidste år en købsaftale på et nyt Lind & Risør rækkehus til indflytning ultimo 2017. I starten af april satte vi vores hus til salg hos Michael, som har spillet fodbold med vores søn, og i slutningen af juni var huset solgt. Alt har fungeret fint og Michael har været flink til at holde os orienteret undervejs. Perfekt papirarbejde og professionel håndtering. Nu glæder vi os til at flytte ind i et helt nyt hus med en ny og nemmere tilværelse.

Erik Seest Petersen
Sløjen 21
2670 Greve

Facaden fik et løft og vi fik havudsigt

Vi havde købt hus af Mogens på Greve Strandvej i 1. række til vandet og skulle sælge vores hus i Karlslunde Landsby, som vi købte i 1998. Vi aftalte med Mogens at vi ville få facaden filset, så snart vejret tillod det, da den så lidt træt ud. Det hjalp og så kom der gang i fremvisningerne, og i begyndelsen af maj havde Mogens solgt vores hus. De er utrolig flinke og professionelle så vi havde et fint forløb og et godt samarbejde. Nu nyder vi vores nye havudsigt også selv om det regner.

Karen Sofie Østerbye & Søren Riis Jensen
vedrørende salget af
Møllehaven 31, 2690 Karlslunde

Flot markedsføring, professionel håndtering og stor ros til Stephan

Vi havde tidligere vores hus til salg hos en anden lokal ejendomsmægler, uden at huset blev solgt. Så skiftede vi til Kjeldskov & Co, som vi synes har en mere indbydende og effektiv markedsføring. Det var Mogens der tog huset til salg og Stephan, der solgte huset efter kun 8 dage til den aftalte pris.  Stor ros til Stephan, der bl.a. gjorde meget ud af også at fremvise lokalområdet. De løste opgaven på en tilfredsstillende måde.

Dan Bo Trunjer & Tina Thomsen
vedrørende salget af
Lindelunden 11, 2670 Greve

Godt på vej til pragtfuld golflejlighed i Gråsten

Min mand og jeg købte lejligheden her i Karlslunde Kysthave som prøvelejlighed tilbage i 2006, da vi solgte vores hus fordi min mand var blevet syg. Da min mand døde lavede Mogens en vurdering af lejligheden til skifteretten, og da jeg spurgte ham, hvad ham skulle have for det, sagde han ingenting, bare du tænker på os når du engang vil sælge. I december faldt min kæreste og jeg for en pragtfuld udsigtslejlighed, der lå i forbindelse med en eksklusiv golfbane lidt udenfor Gråsten i Sønderjylland. Vi købte lejligheden og jeg satte Mogens i gang med at sælge lejligheden her den 7. januar, mens vi tog til Spanien på golfferie. Der gik kun 14 dage, så ringede Mogens og sagde at nu var lejligheden solgt, endda til den aftalte pris uden nedslag. Nu skal min kæreste så bare have solgt sit sommerhus på Bogø, så kan vi emigrere til Sønderjylland med ro i sindet.

Lise-Lotte Forman
Karlslunde Kysthave 1, 1. mf.
2690 Karlslunde

Eksklusiv markedsføring og salgsmateriale i særklasse

Jeg var vokset ud af mit lille byhus her i Karlslunde Landsby og valgte uden at blinke Kjeldskov & Co til at sælge, nok mest på grund af deres eksklusive markedsføring. Det var Mogens, der tog huset til salg, og han er på én gang troværdig og professionel uden at være pågående. Det tog kun et par måneder, så havde Stephan solgt mit hus efter et fint salgsforløb med god information og aktuelle tilbagemeldinger undervejs. Der var i øvrigt 4 huse til salg i nabolaget imens, men mit var det eneste der blev solgt. Nu har jeg købt et andet og lidt større hus i Karlslunde tættere ved vandet. Det var i øvrigt komplet nyistandsat, så jeg behøvede kun at sætte mine møbler på plads.

Katja Eismark Fortuin
vedrørende salget af:
Jægerstræde 10
2690 Karlslunde

Rækkehuset solgt til prisen på 10 dage

Vi købte rækkehuset i Grønnegården for fire år siden og var egentlig ikke indstillet på at flytte, men faldt alligevel for et hus på Mønstedsvej, som Stephan viste os. Derfor satte vi huset til salg hos ham på betingelse af at vi kunne købe det nye. Og jeg skal love for at det gik fint med at sælge. Det tog kun 10 dage, så havde Jacob og Stephan fundet en køber og solgt vores hus til den aftalte pris. Alt har fungeret upåklageligt, så vi har ikke noget at klage over, tværtimod. Nu nyder vi vores nye hus, hvor vi har fået lidt mere plads til familien.

Sidsel Kristiansen og Rasmus Ankær Christensen
vedrørende salget af
Grønnegården 245
2670 Greve

Købt og solgt hos Kjeldskov & Co

Vores hus i Karlslunde købte vi af Kjeldskov & Co i 2011, men da vi skulle sælge havde vi alligevel 3-4 andre ejendomsmæglere til at se på huset. Det var Mogens, der kom med det bedste tilbud, så i begyndelsen af november satte vi huset til salg. Efter et godt salgsforløb med fin information og gode tilbagemeldinger havde Michael solgt vores hus. Det tog kun 55 dage. Nu har vi købt et hus i Hastrup, som vi skal overtage 2 uger inden vi skal være ude her. Så vi får travlt.

Glenn og Marianne Borup Eslington
Egedalsvej 9
2690 Karlslunde

De tager hånd om tingene og man føler sig velkommen.

Jeg havde først huset til salg i ni måneder hos en anden lokal ejendomsmægler, hvorefter min søn anbefalede mig at skifte til KJELDSKOV & CO. I marts måned satte jeg så huset til salg hos Søren og midt i august blev huset solgt til en af Lars' kunder. Alle har været meget aktive og der har været mange fremvisninger. De tager hånd om tingene, er imødekommende og har været gode med alting. Det har helt sikkert været en god oplevelse.

Birthe Møller
Greve Strandvej 130A 
2670 Greve

Købt og solgt på 3 uger!

Vi var faldet for et hus i Brydeholm, som Søren havde vist os. Underskrev en betinget købsaftale og satte vores rækkehus til salg hos Mogens, som solgte det til os i 2012. Knap 3 uger efter havde Lars solgt det til den aftalte pris, og vi kunne flytte til Brydeholm med ro i sindet. Alt har fungeret fint og smertefrit - de er super professionelle. Christina tog over da huset var solgt og styrende papirgangen med hård hånd. 

Maria og Kenneth Holm
Hyldebærlunden 33
2670 Greve
BOOK VURDERING
Book vurdering