Havets hvisken fortæller historier fra 1920 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Olsbæk Strandvej 7, 2670 Greve

Havets hvisken fortæller historier fra 1920

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.995.000
4.192
186 m2
3
806 m2
2
1920
17940000538
E

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

I en tid hvor nyklassismen herskede, opstod dette mesterværk i 1920 som en mondæn sommerbolig for det bedre borgerskab.  Renoveringer og tilbygning er sidenhen sket med en dyb respekt for dens oprindelige charme. I dag, står den stolt, istandsat og klar til at favne en ny generation.
 
En kort spadseretur fra havets hvisken, hvor de lave bølger kysser en børnevenlig sandstrand og ved Olsbæk Strandvej's ende ligger denne ejendom. Den er omfavnet af en solrig have. Fliseterrassen inviterer til afslappede stunder, mens græsplænens grønne tæppe er som skabt for børnenes leg. Annekset, tidligere en garage, er nu en hyggelig to-værelses med alle fornødenheder.
 
Storartede vinduespartier inviterer solen ind, og skaber en dybfølt forbindelse til den udendørs terrasse fra den nedsænkede opholdsstue. Adskilt af kun et par trin og elegante franske døre, venter en spisestue/alrum - et rum med atmosfære, hvor samtaler glider let henover et veldækket bord, og hvor en brændeovns varme omfavner sjælen. Forbindelsen til det moderne Tvis-køkken er flydende og naturlig. Ovenpå venter børnenes rige, med lofter der strækker sig mod skyerne, og den ældgamle charme af synlige hanebånd. To lyse badeværelser forkæler; det ene med indbygget badekar, det andet med muret bruseniche. Forældresoveværelset lover stunder af ro og fordybelse.
 
Dette hjem, hvor fortidens elegance smelter sammen med nutidens komfort, hvisker havets fortællinger fra 1920. Her vil en dyb mavefornemmelse bekræfte, at drømme kan blive til virkelighed.

Olsbæk Strandvej 7, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning