17940000609 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Klintegården 9, 2690 Karlslunde

Klassisk stil møder moderne umami

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
3.895.000
3.139
106 m2
4
164 m2
2
2005
17940000609
C

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød
Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Et særligt rækkehus, hvor klassisk skønhed og moderne komfort smelter sammen i en harmonisk umami. Dette rækkehus, opført i en tidløs stil med gule filsede mure og rødt tegltag. Smagfuldt istandsat i 2023, så alt fremstår flot, indflytningsklart og fyldt af husets egen stemme. 
 
Beliggenheden er et kapitel for sig, kun et stenkast fra den skønne badestrand. Du skal blot gennem haven og over strandvejen. Her får du en unik livsstil i en lille intim bebyggelse med kun 4 rækkehuse. Egen carport og praktisk udhus og fælles parkeringsareal. Den hyggelige have med den solrige terrasse inviterer til afslapning og leg. Mens forhaven, som er både er flisebelagt og solbeskinnet, er det perfekte sted til formiddagskaffen.
 
Du bydes velkommen af klassiske elementer såsom sprossede hvide vinduer, smukke gulve og hvide fyldningsdøre, der komplementeres af de fuldspartlede gipslofter. Den naturlige lysflod fremhæver hver detalje. Fra stueetagen til første salen, hvor havudsigten og fine kviste tilfører en ekstra dimension af skønhed. De velindrettede værelser og de stilrene badeværelser med murede brusenicher skaber en følelse af luksus og velvære. Hjertet i hjemmet er det nye smukke HTH-køkken i lysegrå nuance. Udstyret med moderne bekvemmeligheder, som Quooker og elegant armatur i messing. Køkkenets åbne forbindelse til spise- og opholdsstuen skaber et indbydende leverum, der flyder naturligt ud til haven. Det hvide bryggers med rigelig skabsplads fuldender denne udsøgte bolig.
 
Lad din mavefornemmelse føre dig til et sted, hvor hver dag er en invitation til at nyde livets små øjeblikke i et hjem, der balancerer klassisk stil med moderne umami.

Klintegården 9, 2690 Karlslunde

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning