Favner familielivet - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Gaunøvej 19, 2665 Vallensbæk Strand

Favner familielivet

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.695.000
4.511
172 m2
7
985 m2
2
1970
17940000643
D

Kontakt Michelle Dajani
på telefon: 5433 7430

Michelle Dajani
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Et perfekt hjem for både små og store. 172 kvm indflytningsklar ejendom, som er badet i lys fra hvert et vindue. Boligen er smukt indrettet til at favne familielivet, hvilket skaber en atmosfære af ro og hjemlig varme.  
 
Legehuset i haven venter spændt på at blive centrum for børnenes eventyr. Haven er  omgivet af frodig beplantning og frugtbærende træer. Den velholdte græsplæne og den store delvist overdækket terrasse, indbyder til både leg, afslapning og udendørs måltider i al slags vejr. To carporte står klar til familiens biler. Boligen ligger i hjertet af rekreative grønne områder ved Store Vejleå. Tæt ved finder du også den indbydende Vallensbæk Strand  med dejligt sand og vand samt charmerende lystbådehavn.
 
Lyset strømmer ind i ejendommen og fylder hvert rum med en klar og indbydende atmosfære. Det stilrene Aubo samtalekøkken i hvidt design, fungerer som hjemmets sociale midtpunkt og integrerer sig naturligt med den rummelige opholdsstue. De store glaspartier  i opholdsstuen sikrer en visuel forbindelse til den frodige have og terrassen. I stueetagen findes også to gode værelser. Et lyst badeværelse med bruseniche, der tilbyder både funktionalitet og stil. På første sal løfter loft til kip og synlige hanebånd rummenes æstetik og skaber en luftig følelse. Denne etage huser tre velproportionerede værelser, som sammen danner en ideel børneafdeling. Masser af plads og privatliv for hvert familiemedlem.
 
Denne indflytningsklare villa favner familielivet og efterlader en mavefornemmelse af tryghed og hjemlig varme.

Gaunøvej 19, 2665 Vallensbæk Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning