25000000071 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Tøxensvej 22, 4600 Køge

Den ultimative herskabelige boligoplevelse

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
9.995.000
5.789
240 m2
90 m2
6
539 m2
3
1931
25000000071
E

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Dette herskabelige mesterværk, designet af arkitekt K. U. Hindberg i 1931 og senere moderniseret, danner rammen om en oase af raffineret skønhed. Her finder du den ultimative boligoplevelse. Intet mindre end 370 kvadratmeter liebhaverbolig med en enestående beliggenhed i hjertet af Køge. 
 
Ejendommen grænser direkte op til den historiske Lovparken, hvis rødder går tilbage til 1658, da området tjente som en befæstning med voldgrave. I dag er parken en grøn oase midt i Køge, og her kan du nyde roen og samtidig have alt indenfor gåafstand. Med kun 26 minutters togtur til København H og en 7-minutters kørsel til motorvejen, er beliggenheden yderst bekvem. En indbydende forhave med fin hæk og en praktisk carport til din bil. Den velplejede grund omkranses af hvide filsede mure, der skaber en fornemmelse af privatliv og elegance. Store solrige terrasseområder, et udekøkken og en rummelig græsplæne giver dig rig mulighed for at nyde udendørslivet. 
 
Smuk og majestætisk står ejendommen med sine hvide filsede ydermure, sortglaseret tegl med halvvalm kombineret med de hvide dannebrogsvinduer. Trappen med ti trin fører dig op til en elegant hoveddør, der åbner op til et interiør, der stråler af raffinement. Hvidpigmenterede plankegulve, fuldspartlede gipslofter og massive hvide fyldningsdøre skaber en atmosfære af luksus og klassisk charme. I stueetagen finder du et imponerende forældresoveværelse med karnap og walk-in-closet samt et smukt flisebadeværelse med hjørnebadekar og Rainshower i brusenichen. Der er også en ekstra stue/alrum til hyggelige øjeblikke. På første sal venter et ekstraordinært lækkert hvidt samtalekøkken fra Mulitform med en mørk granitbordplade og en køkken-ø, der inviterer til samvær omkring madlavningen. Den store, lysfyldte spise- og opholdsstue med karnap byder på en betagende udsigt over nærområdet. Et klassisk hvidt gæstetoilet fuldender denne etage. Tagetagen er omhyggeligt udnyttet til en børneafdeling med to store, lyse værelser og mulighed for et ekstra værelse.I kælderen åbner der sig et væld af muligheder. Du vil opdage  de rummelige disponible rum, der giver plads til dine kreative idéer, et praktisk vaskerum med en ekstra bruseniche for ekstra bekvemmelighed, og et stort depotrum med direkte adgang til haven. En vinkælder fuldender denne unikke kælderoplevelse, hvor du kan opbevare og nyde dine yndlingsvine. 
 
Denne enestående bolig vækker den ultimative herskabelige boligoplevelse, og din mavefornemmelse vil fortælle dig, at dette er stedet, hvor drømme bliver til virkelighed.

Tøxensvej 22, 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning