Mellem marker, skov og stjernelys
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Nederste Linievej 12, 4671 Strøby

Mellem marker, skov og stjernelys

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.495.000
2.821
197 m2
3
1398 m2
2
1992
25000000111
C

Kontakt Joakim Kjeldskov
på telefon: 2095 2114

Joakim Kjeldskov
Salg & vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Der, hvor landskabet udvider sig og tager form, mellem marker, skov og stjernelys, finder man et hemmeligt hjørne af verden. Denne flotte ejendom ligger majestætisk på en lukket vej, hvor naboers smil og hjælpende hænder er en del af hverdagen.
 
Den opvoksede store grund strækker sig som en skøn ramme om ejendommen, og den rummelige fliseterrasse, der næsten kysser ejendommens vinkel, lover solbadede dage og stjernespækkede aftener. For dem med en passion for heste, bliver ridebanen ved naboen en forførende mulighed.
 
Tegnet af arkitekt Jan Seifert, er denne vinkelbyggede villa en hyldest til rustik skønhed. Med synlige hanebånd, lofter der strækker sig til himlen, og staldklinkegulve, er dette hjem en historie i sig selv. Åben planløsning, kombineret med det strålende lys, giver huset en atmosfære, der inspirerer og opmuntrer. Den åbne repos på 1. sal er ikke bare et rum, men et canvas for kreativitet, og mulighederne er endeløse. Det landlige køkken og den hyggelige opholdsstue, komplet med en brændeovn, bliver hurtigt familiens samlingspunkt. Og med det elegant indrettede badeværelse, rummelige soveværelser og et kontor, der åbner op med franske døre, er der ikke meget andet at ønske.
 
Omgivet af naturens beroligende skønhed, mellem marker, skov og stjernelys er denne ejendom en sand hyldest til landlig elegance. Den skønhed og atmosfære, der omfavner dette sted, vil med garanti give dig den mavefornemmelse, du søger

Nederste Linievej 12, 4671 Strøby

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning