CM80018 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Valløby Bygade 18C, Valløby, 4600 Køge

En sjælden anledning i historiske rammer

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Grund:
Sagsnr.:
Helårsgrund
1.795.000
1.814
2079 m2
CM80018

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

En enestående mulighed folder sig ud for dig nu - en rummelig og smuk grund med en særdeles rolig placering på Vallø Bygade i den charmerende del af Valløby.
 
Valløby er en hyggelig landsby med en indbyggertal på omkring 760 og en nærhed til Køge by. Landsbyen har dybe rødder omkring det fornemme Vallø Slot, hvis historie strækker sig tilbage til midten af 1500-tallet. Slottet omgives af en vidunderlig park, der næsten hvisker om daglige gåture og stunder af eftertænksomhed.
 
På denne pragtfulde grund bliver du en del af et smukt og velbevaret nærmiljø. Med en helårsbyggegrund på 2.079 m2, i overensstemmelse med den godkendte Lokalplan nr. 155 fra Stevns Kommune, præsenteres en enestående mulighed. Lokalplanen åbner op for 30% udnyttelse og potentielt udstykning i op til 3 individuelle parceller. Stilen på byggeriet skal følge landsbystilen med taghældning på 30-45 grader.
 
Hvordan du ønsker at forme denne mulighed ligger ganske i dine hænder. Måske brænder du for at skabe dit eget drømmehus, en bolig, der er skræddersyet efter dine inderste ønsker og visioner.
 
Alternativt kan du tage det et skridt videre ved at bygge på halvdelen af grunden og lade den resterende del komme andre drømmere til gode. Eller du kan følge lokalplanens muligheder og udstykke grunden i op til 3 unikke boliger.
 
En sjælden mulighed for, at forme dit drømmehjem eller realisere en visionær investering står foran dig. Velkommen til en beliggenhed, hvor historiens vingesus møder nutidens potentiale, og hvor hver en detalje vækker en ganske særlig mavefornemmelse.

Valløby Bygade 18C, Valløby, 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Lignende boliger til salg

Der var desværre ingen resultater på din søgning - se alle boliger til salg her

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning