Her er lysets dans murermesterens håndværk - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Søndre Alle 49, 1., 4600 Køge

Her er lysets dans, murermesterens håndværk

Fakta om denne bolig

Type:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villalejlighed
1.604
112 m2
4
m2
3
1954
JK60102
D

Kontakt Joakim Kjeldskov
på telefon: 2095 2114

Joakim Kjeldskov
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Placeret dybt i hjertet af Køge, finder du en lejlighed, som ikke er som andre. En ener i sand forstand, som træder ud fra siderne af en smuk, historisk murermestervilla. 
 
Dine skridt vil lede dig gennem byens puls, forbi Torvet med dets summende liv, og hen til denne gemte skat. Med kun en kort gåtur kan man nyde alt, hvad bylivet har at tilbyde.
Udenfor byder en hyggelig gårdhave, skjult fra verden, på uforstyrrede øjeblikke. En tilhørende garage komplementerer denne boligperle.
 
Lejligheden, som er en ideel anpart byder på tre harmonisk forskudte plan, som kun forstærker den unikke karakter af dette hjem. En fin trappe, brolagt med ti trin, inviterer dig indenfor. Straks føler du varmen fra de lyse gulve og de hvidpigmenterede trælofter, der vidner om villaens rige historie fra 1954 og dens transformative gennemrenovering i 2009.
 
I entréen breder en fornemmelse af rummelighed sig, som leder dig videre til et køkken, hvor hvide, grebsfrie skuffeelementer glimter under solens stråler, der strømmer ind gennem et generøst vinduesparti. Her opstår et billede af morgenkaffen, delt ved en hyggelig spiseplads, hvor dagens første stråler danser på bordpladen. Den anden etage afslører rummelige værelser og et badeværelse, hvor hvide fliser fungerer som bagtæppe for ren afslapning. Men det er den øverste etage, der virkelig stjæler åndedrættet. En storslået stue, prydet med en karnap, lader solen fylde hvert hjørne, skabende et rum, hvor tiden synes at gå i stå, og hvor livets bedste øjeblikke kan finde sted.
 
I dette hjem, hvor lysets dans og murermesterens håndværk smelter sammen i perfekt harmoni, vil din mavefornemmelse fortælle dig, at dette er mere end bare et hjem. Dette er en oplevelse.

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning