Klassisk skønhed med blå udsigt - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Birkevej 4, Strøby Egede, 4600 Køge

Klassisk skønhed med blå udsigt

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.595.000
2.851
191 m2
6
690 m2
2
1935
JK60165
C

Kontakt Joakim Kjeldskov
på telefon: 2095 2114

Joakim Kjeldskov
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Smukt istandsat i 2022, med respekt for sin klassiske stil, fremstår denne muremestervilla helt indflytningsklar. Med sine 191 kvm. og en beliggenhed, hvor havets glimt er en del af hverdagen, stråler denne ejendom af tidløs skønhed. Den tilbyder en betagende blå udsigt, der perfekt komplementerer hjemmets klassiske stil og indbydende atmosfære.  
 
Højt beliggende i landskabet, omkranset af frodig beplantning, åbenbarer haven sig som en privat oase. Her finder du en enestående træterrasse, hvor solens stråler kan nydes fra morgen til aften, og en skøn overdækket sektion, der inviterer til hyggelige grillaftener uanset vejret. De høje, gamle træer giver haven karakter og en beroligende følelse af ro. En rummelig carport på 63 kvm med udhus fuldender de praktiske behov med stil. På blot to minutter kan du gå ned til stranden og vandet, hvor du kan bade og nyde naturens skiftende årstider.  Tæt på finder du også charmerende Strøby Egede, hvor små butikker og gode institutioner danner rammen om et livligt og indbydende lokalsamfund.
 
Villaens ydre stråler med hvidfilsede mure, hvide vinduer og røde vingetegl, hvilket giver et klassisk og indbydende udtryk. Indenfor mødes man af smukke plankegulve, pudsede lofter med pyntestuk og en atmosfære, der emmer af klassisk stil. Køkken/alrummet er hjemmets hjerte, hvor loft til kip og ovenlys fylder rummet med et blødt, naturligt lys. Det stilfulde hvide Kvik Mano køkken med mørke facetslebne vægfliser og hvide elementer tilbyder plads til hele familien omkring langbordet. Fra køkken/alrummet er der udgang til terrassen, hvilket gør det let at nyde måltiderne udendørs. Det nye, lækre badeværelse med bruseniche giver en følelse af luksus. De tre stuer ensuite skaber sammenhæng og rummelighed, hvor den ene stue prydes af en helt ny brændeovn, der spreder varme og hygge. Et stort værelse med udgang til terrassen tilføjer ekstra komfort og fleksibilitet. En smuk trappe leder op til første sal, som er lys og indbydende med tre gode værelser. Et af værelserne har en fransk altan med blå udsigt, mens et andet værelse byder på walk-in-closet og loft til kip med synlige hanebånd. Et lækkert flisebadeværelse med bruseniche fuldender denne etage.  
 
Klassisk skønhed med blå tilbyder smukke og tidssvarende rammer, der er lige til at flytte ind i. Her vil du hurtigt få en mavefornemmelse af, at dette er hjemmet for dig.

Birkevej 4, Strøby Egede, 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning