Luksuriøst design og uforglemmelig havudsigt - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Søndre Badevej 6A, 3. 7., 4600 Køge

Luksuriøst design og uforglemmelig havudsigt

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Lejlighed
7.995.000
6.588
146 m2
4
1
2020
MO50286
A2015

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Oplev essensen af luksus og design i denne eksklusive lejlighed med 100 kvm solrig tagterrasse, der byder på en betagende og uforglemmelig udsigt over Søndre Strand og det åbne vand.
 
Placeret kun et stenkast fra strandens fine hvide sand og de lavvandede bølger, er denne lejlighed en drøm for enhver, der værdsætter havets nærhed og gåafstand til Køge Torvs livlige miljø. Denne nyopførte bebyggelse udstråler eksklusivitet med moderne faciliteter som dørtelefon for øget sikkerhed, elevator for nem adgang og en rummelig parkeringskælder, der tilbyder bekvem og sikker parkering. Ovenpå det hele tilføjer den enorme 100 kvm tagterrasse en ekstra dimension af luksus, hvor du kan nyde solen og udsigten i fulde drag, perfekt til underholdning eller stille stunder under åben himmel.
 
Lejlighedens eksklusive materialer fremhæver en minimalistisk stil, og hver kvadratmeter af de 146 kvm bolig er nøje planlagt. Fra det luksuriøse HTH samtalekøkken med fritstående køkken-ø til de franske altaner i værelserne og den vestvendte altan i soveværelset, hvor aftensolen kan nydes. Her er intet overladt til tilfældighederne. Stuen/leverummet omgivet af store glaspartier, som åbner direkte op til den imponerende tagterrasse. Det udvider boligens leveområde til det fri med masser af plads til både afslapning og underholdning. Et flot hvidt badeværelse med Rainshower og vaskesøjle supplerer komforten, mens gulvvarme og et avanceret ventilationsanlæg sikrer et behageligt indeklima hele året rundt.
 
 Luksuriøst design og uforglemmelig havudsigt karakteriserer denne lejlighed, hvor en mavefornemmelse siger, at det ikke bare er et hjem, men en livsstil, der venter på at blive levet.

Søndre Badevej 6A, 3. 7., 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning