187 etagemeter med betalt kommende fjernvarme - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Digetoften 9, 2690 Karlslunde

187 etagemeter med betalt kommende fjernvarme

Fakta om denne bolig

Type:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.484
147 m2
40 m2
5
829 m2
2
1965
MO50303
B

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Smukt moderniserede parcelhus med forventligt installeret fjernvarme i Juni, der er betalt. Boligen der kombinerer klassisk arkitektur med moderne komfort. Med 187 kvm heraf  40 kvm underetage/kælder tilbyder boligen en rummelig tilværelse, hvor hver detalje er nøje overvejet, skabende en følelse af sammenhørighed i hvert rum.
 
Grunden er højt beliggende og kuperet, omkranset af høje træer og frodig beplantning. Denne gode placering sikrer en fornemmelse af privatliv og nærhed til det omkringliggende grønne, naturskønne områder, ideelt for naturglade sjæle. Den murede garage og den lukkede gårdhave bidrager til ejendommens æstetiske helhed. Du får både en overdækket terrasse og en virkelig imponerende træterrasse. Brede trin fungerer som både nedgang til haven og indbyggede siddepladser, skabende de perfekte rammer for afslapning og underholdning under åben himmel.
 
Indendørs forener et stilfuldt køkken med koksgrå elementer og sort bordplade funktionalitet og skønhed, og leder naturligt ind i den rummelige spise- og opholdsstue. Her sikrer akustikvægge og store glaspartier et lyst og indbydende miljø, hvor overgange mellem inde og ude flyder sammen. Et godt forældresoveværelse med udgang til terrassen og behagelige børneværelser gør hjemmet ideelt for familien. Det lyse flisebadeværelse med dobbeltvask og badekar tilføjer praktisk komfort og gør hverdagsrutinerne glidende og behagelige. Underetagen/kælderen byder på et stort, lyst disponibelt rum/alrum ideelt til teenagere, komplet med badeværelse  samt direkte adgang til haven fra underetagen.
 
 I denne ejendom finder du mere end et hus; du finder en følelse af hjem, hvor mavefornemmelsen af ro og samhørighed dominerer hver dag.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning