Fineste stråtækte strandvilla - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Granvænget 2, 2690 Karlslunde

Fineste stråtækte strandvilla

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.750.000
6.522
172 m2
10 m2
8
768 m2
3
1911
MO50315
C

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Charmerende og fineste stråtækte strandvilla, blot fire huse fra vandet, bringer dig tilbage til 1911, hvor det bedre borgerskab nød deres somre her. Villaen er sidenhen nænsomt ombygget, tilbygget og gennemmoderniseret, og fremstår nu som en strålende perle i de smukkeste rammer.
 
Ejendommen ligger tæt ved en skøn badestrand med dejligt sand og lavt vand, perfekt til både små og store ben. Her kan du starte dagen med en forfriskende morgendukkert, mærke sandet mellem tæerne og lytte til bølgernes beroligende hvisken. På den store, solrige træterrasse kan du nyde solen eller søge skygge under pavillonen på varme sommerdage, mens den frodige græsplæne indbyder til leg og boldspil. Et stort udhus/redskabsrum giver rigelig plads til opbevaring af strandudstyr, haveredskaber og meget mere, hvilket gør livet ved stranden endnu mere bekvemt.
 
De sorte træfacader, hvide sprossede vinduer og det fineste stråtag med kviste skaber en visuel harmoni, der emmer af stil og charme. Indenfor mødes du af smukke sorte synlige loftsbjælker, som står i flot kontrast til det hvide loft. Det dejlige lysindfald i hele ejendommen skaber en behagelig lethed og en følelse af ro. Boligen rummer fem store værelser, herunder et forældresoveværelse med walk-in-closet, to lyse badeværelser og et klassisk, nyere hvidt Kvik Mano køkken med sorte facetslebne vægfliser. En særlig detalje i køkkenet er gulvlemmen til en 10 kvm viktualie-/vinkælder. Køkkenet er åbent mod spisestuen i det store, skønne stueområde, hvor brændeovnen skaber hygge og varme. Fra stuen er der udgang til terrassen, hvor du kan nyde havets hvisken og himlens farvespil.
 
Den fine stråtækte strandvilla skaber en følelse af ro og luksus, hvor din mavefornemmelse fortæller dig, at du er kommet hjem.

Granvænget 2, 2690 Karlslunde

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning