155 m2 stråtækt bondehusidyl og lokalhistorie - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Ølsemaglevej 20, 4600 Køge

Tidsløs charme i bondehusets favn

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
135 m2
6
1120 m2
2
1881
PG70112
E
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Gemt bag stråtagets og bondehusvinduernes nostalgi, åbenbarer sig et hjem fra 1881, hvor hver detalje vidner om en sjælden atmosfære af charme og hygge. De hvidpudsede facader indrammer et liv, hvor fortidens æstetik møder nutidens komfort i en perfekt balance.
 
I haven, hvor tiden synes at stå stille, trives gamle træer og frodig beplantning side om side. En rummelig fliseterrasse byder på mange muligheder for udendørs samvær, mens den overdækkede terrasse med sin murede pejs indbyder til aftener i hyggens tegn. For dem med grønne fingre, tilbyder drivhuset et lille paradis, og det 70 kvm. store værksted/anneks med tilhørende garage rummer et væld af muligheder. Kun en kort spadseretur herfra ligger en idyllisk Ølsemagle Revle med sit naturskønne område og indbydende strand.
 
Indenfor åbner dørene til en verden, hvor den autentiske bondehusstemning er bevaret i hvert rum. I det hyggelige køkken udformet i ægte almuestil med sirligt satte fliser, findes rammen for familiens samlinger. Stuen, med dens lokkende brændeovn og synlige bjælker, indbyder til afslappede stunder i historiens og varmens favn. Franske døre svinger op til gildestuen, hvor pladsen og atmosfæren lægger op til livets store begivenheder. Videre på førstesalen finder man et hyggeligt repos, der udgør hjemmets hjerte, omkranset af soveværelser, herunder et forældresoveværelse med en indbydende alkove. Det lyse badeværelse, udstyret med en muret bruseniche, afrunder oplevelsen med en følelse af daglig velvære er i centrum.
 
Tidsløs charme i bondehusets favn afspejler en unik fusion af historisk æstetik og moderne komfort, der vækker en umiskendelig følelse af at have fundet sit rette sted.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning