Havblik fra højderne - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Karlslunde Kysthave 11, 2. th., 2690 Karlslunde

Havblik fra højderne

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Lejlighed
3.595.000
3.637
88 m2
2
1
2007
SC10309
B

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Oppefra denne elegante lejlighed på 88 kvadratmeter, bader du i lys og luftighed, mens du nyder udsigten til Mosede Fortet og det glitrende vand. De luksuriøse rammer er skabt med sans for detaljer, herunder mahognivinduer og rene hvide facader, der komplementerer den naturlige skønhed udenfor.  
 
En stor altan strækker sig langs hele lejligheden og tilbyder ikke bare en storslået udsigt, men også et privat fristed med en elektrisk styret læskærm. Bebyggelsen, udstyret med moderne bekvemmeligheder som elevator og dørtelefon, understøtter en ubesværet dagligdag. Dertil kommer en privat carport og et rummeligt kælderrum, der sikrer, at alt er på sin plads. Området omkring ejendommen er en grøn naturoase med lille sø, frodige planter og en legeplads, placeret lige overfor det historiske Mosede Fort og i gåafstand til både stranden og lokale butikker.
 
Indvendigt inviterer lejligheden indenfor til et åbent rum, hvor køkken og stue smelter sammen i et harmonisk hele. De store vinduespartier sikrer havkig samt gør at rummet altid er lyst og indbydende. Adgangen til altanen forstærker følelsen af frihed og åbenhed. Det velindrettede køkken i klassisk hvidt design og det lyse badeværelse med bruseniche, vaskesøjle og separat toilet forhøjer lejlighedens komfort. Afslutningsvis tilbyder det indbydende soveværelse med praktiske skabe en rolig tilbagetog fra dagens travlhed, og fuldender boligen, hvor hver detalje er nøje overvejet.
 
Når du træder ind i denne bolig, vækkes din mavefornemmelse af, at her er et sted, hvor livet kan leves fuldt ud, med et beroligende havblik lige uden for dine vinduer.

Karlslunde Kysthave 11, 2. th., 2690 Karlslunde

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning