Nordisk lysstråle på familievenlig vej - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Tværager 36, 2670 Greve

Nordisk lysstråle på familievenlig vej

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.495.000
3.209
138 m2
5
733 m2
1
1966
SC30020
D

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Nyrenoveret villa på 138 kvm, hvor hver detalje emmer af nordisk klarhed og moderne bekvemmeligheder. Hjemmet, perfekt til den voksende familie, er blevet kærligt renoveret i 2022, hvor alt nu fremstår skarpt og indbydende. Store vinduespartier i alle opholdsrum inviterer lysstråler indenfor, hvilket skaber en luftig atmosfære, der komplementeres af de lyse, åbne rum.
 
Beliggende på en ugenert hjørnegrund i det børnevenlige Eriksmindekvarter, byder denne villa på både privatliv og fællesskab. Placeret for enden af en rolig, familievenlig vej, er ejendommen ideel for familier, der værdsætter tryghed og nærhed til grønne områder og legepladser. Med sin store træterrasse, omgivet af høje træer og fine beplantninger, tilbyder ejendommen et fristed for familien.
 
Et drømme samtalekøkken fra Kvik med Prato  med hvide grebsfrie skuffeelementer, en elegant bordplade og en Quooker. Køkkenet giver direkte adgang til forhaven gennem en lysende glasdør og åbner op til en rummelig spise- og opholdsstue arrangeret i en indbydende vinkel, hvilket skaber en naturlig forbindelse mellem inde og ude. Denne stue er hjertet i hjemmet, hvor familien kan samles omkring lyset fra de omkransende glaspartier. Boligen byder også på et lækkert gæstetoilet og fire lyse værelser, alle med direkte udgang til haven, hvilket styrker forbindelsen mellem inde og ude. Boligen står indflytningsklar, men byder stadig på en unik chance for at du kan sætte dit personligt præg, da badeværelset venter på at færdiggøre sin renovering. Der foreligger forslag til hvordan dette kunne blive og en renvoering i det omfang anslås til omkring kr. 150.000,- 
 
Nordisk lysstråle på familievenlig vej vækker en mavefornemmelse af tryghed og hjemlig varme, perfekt til familien der værdsætter lys og åbne rum.

Tværager 36, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning