176 m2 landsbyidyl i 1½ plan - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Ved Kæret 6, 2690 Karlslunde

Hvor drømme spejler sig i gadekærets vand

Åbent hus

Søndag den 26. maj
kl. 11:00

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
2.795.000
2.673
176 m2
4
1100 m2
2
1920
17940000420
E

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Ved Kæret er adressen, og det er mere end bare en placering - det er en poesi af idyl ved gadekæret i hjertet af Karlslunde landsby. Velkommen til denne charmerende oase, hvor et vidunderligt landsbyhus venter på at blive dit hjem. Her er rigelig plads både indenfor og udenfor til den store familie, og historiens vingesus løber som en dyb åre gennem hvert rum.
 
En skøn, ugenert have med flot gammel beplantning, saftige frugttræer og sprøde rabarber omfavner boligen og skaber et harmonisk uderum. På de skønne fliseterrasser kan solen nydes hele dagen, og den fine udsigt til haven. To charmerende udhuse tilbyder en verden af kreativitet eller praktisk opbevaring, hvor du kan udleve dine drømme.
 
Dette charmerende, bevaringsværdige landsbyhus er opført i nyklassicistisk stil med rene former og lige linjer, der symmetrisk omfavner husets sjæl. De charmerende grå sprossede vinduer med fin grå indramning og de hvide facader indbyder dig til at træde indenfor og opdage det skatkammer af atmosfære, som dette hjem skjuler. Ejendommen er løbende blevet moderniseret med omhu, så dens miljø og atmosfære fra husets oprindelse bevares.
 
Ved entreen bliver du mødt af et spisekøkken, hvor du kan udfolde din egen stil og præge rummet med dine ønsker. Hyggen i stuen indbyder til afslapning og samvær, og hele 4 værelser - hvoraf ét har en charmerende alkove - giver plads til drømme og opdagelser. Muligheder for at sætte dit eget præg, så du kan skabe dit helt personlige hjem.
 
Karlslunde landsby, en gang kendt som Kalfflund tilbage i 1257, bærer sin historie stolt og inviterer dig til at deltage i dens skønne fællesskab. Med egen SuperBrugsen, kirke, skole og idrætshal indenfor gåafstand har du alt, hvad hjertet begærer.
 
Oplev den rendyrkede landsbyidyl og det virkelig charmerende landsbyhus med uanede muligheder. Ved Kæret venter et eventyr, hvor drømme spejler sig i gadekærets blide vande, og det er kun dig, der kan skrive de næste kapitler i denne fortryllende historie. Mærk den varme mavefornemmelse af at finde dit drømmehjem samt træde ind i en verden af muligheder.

Ved Kæret 6, 2690 Karlslunde

Book en fremvisning eller download materiale...

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning