Luksus-suite fornemmelse - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Knoldager 39, 2670 Greve

Luksus-suite fornemmelse

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.695.000
3.058
135 m2
5
780 m2
1
1964
17940000572
C

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Dyppet i nordisk elegance, præsenterer denne nyligt total istandsatte ejendom sig som en ener for dig, der værdsætter kompromisløs kvalitet.
 
Den krystalklare pool er som en blå oase, perfekt indrammet af en rummelig træterrasse, hvor solstrålerne legende bryder vandets overflade. Et sted hvor morgenens første kop kaffe og aftens solnedgang nydes med lige stor glæde.
 
Fra den første berøring af de smukke granitfliser i forældreafdelingen, står det klart, at dette hjem emmer af luksus. Et soveværelsesafdeling, hvor hver morgen konkurrerer med fornemmelsen af at vågne i en luksus suite på et eksklusivt hotel. Når du vågner og træder ud af soveværelset, mødes du straks af udsigten til det flotte poolområde, som ligger lige uden for dine fødder. Indenfor venter yderligere skønheder. Et walk-in-closet, hvor skabsvæggene i hvid højglans reflekterer lys og elegance. Badeværelset ved siden af er intet mindre end en drøm; fra det indmurede badekar med udsigt til poolen til den skabsindbyggede vask, alt ånder af raffinement. Børnene har eget smuk badeværelse. Køkkenet er en hyldest til den ny nordiske stil med sine smukke bordplader og undersænkede vask og Quooker. Og spise- og opholdsstuen med sin unikke væg i natursten er det perfekte sted for familiens samvær, forstærket af den nemme adgang til den store træterrasse.
 
Ved hvert skridt gennem denne nyistandsatte luksusoase, vil en uimodståelig mavefornemmelse hviske, at du ikke bare træder ind i et hjem; du træder ind i drømmenes virkelighed.

Knoldager 39, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning