Hverdagens rytme finder sin melodi - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Engblomstvej 16, 2670 Greve

Hverdagens rytme finder sin melodi

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.245.000
3.844
153 m2
5
860 m2
1
1975
17940000574
D

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

I hjertet af et børnevenligt kvarter, hvor livets rytmer blødt danser sammen med naturens egne, står denne arkitekttegnede vinkelvilla, klædt i klassisk sort træbeklædning med kontrasterende hvide vinduer. Skabt af Møllehuset/TrelleborgHuse, lover denne bolig et skønt indeklima og rigelig plads til livets store og små eventyr. Her i familiens favn finder hverdagens rytme sin melodi. 
 
Grænsende op til et dejligt grønt område, komplet med en charmerende sø og en indbydende legeplads, åbner haven op til en verden, hvor barnefødder finder deres vej og latter fylder luften. Beliggende på en rolig, lukket villavej, er dette sted et paradis for familien, der værdsætter nærheden til alt, mens de nyder roen i deres egen solrige have, omkranset af høje træer og hjem for et indbydende legehus. Terrassen, vendt mod syd, er scenen for utallige minder under åben himmel, hvor pladsen rækker fra stille formiddage med en bog i liggestolen til festlige aftenstunder omkring grillen og havebordet. Altid med plads til at familie og venner kan samles. 
 
Villaen har gennem årerne gennemgået en kærlig modernisering, senest i 2023, hvor et stilfuldt Kvik samtalekøkken blev hjertet i hjemmet. Med sin elegante grå nuance og skarpe kontrast i bordpladen, integrerer køkkenet sig naturligt med spise- og opholdsstuen. Et rum badet i lys fra de store vinduespartier, der inviterer haven indenfor. Brændeovnens varme og hygge er midtpunktet i opholdsrummet, mens de lyse værelser, herunder forældresoveværelset med eget badeværelse, tilbyder private frirum. Et ekstra badeværelse, moderniseret til familiens mindste, fuldender dette hjem, hvor hvert et hjørne spiller sammen i hverdagens harmoniske melodi.
 
I dette hjem, hvor hverdagens rytme finder sin melodi, er det umuligt ikke at føle mavefornemmelsen af, at her er et sted, hvor livet kan gro og blomstre.

Engblomstvej 16, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning