Patricier raffinement og moderne pragt
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Vordingborgvej 2, 4600 Køge

Patricier raffinement og moderne pragt

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.995.000
4.187
202 m2
7
1465 m2
2
1918
25000000084
C

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Partner Køge Ejendomsmægler, MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Kender du følelsen? Øjeblikket, hvor dit blik møder en ejendom, og dine drømme straks flyver mod den og hvisker, "Dette er, hvor jeg hører til." Denne enestående mulighed udfolder sig i denne pragtfulde patriciervilla i en udførelse af den fineste stil.
 
Lad dig nu drage ind i historien, en monumental og pompøs palæ dedikeret til overklassen i 1918. Dette er mere end en bolig; det er en storslået og betagende oplevelse, hvor historisk elegance væves sammen med moderne pragt.
 
En helt unik og indbydende, afskærmet gårdhave, badet i sollys hele dagen, hvor der er rigelig plads til havesæt og en frodig have med højbede. Her finder du også et isoleret orangeri/drivhus, en legeplads for de grønne fingre, og forhaven byder velkommen med sin  smukke pergola Et charmerende udhus/anneks på 40 kvm med egen indgang tilbyder en lys stue med katedrallignende lofter og synlige hanebånd. Her er også et tekøkken, et yndigt værelse samt et lille flisebadeværelse. Måske dette anneks kan blive til fremtidens teenagebolig eller noget lignende. Og for bilentusiaster er der endda en 60 kvm garage/værksted.
 
Når du træder ind i ejendommen, bliver du budt velkommen af originale stuklofter og hvide vægpaneler i stueetagen. Smukke, brede trægulve leder dig videre. En forfinet hall med en fornem trappe fører dig op til 1. salen, hvor alle værelserne ligger, inklusive et værelse med en udsigtsbalkon og et nyt, fortryllende badeværelse. Et veludstyret, nyt, hvidt køkken fra 2022 passer perfekt ind i ejendommens æstetik. 4 stuer ensuite, en vidunderlig spisestue med en karnap, vægpaneler, brændeovn og smukke silketapeter indbyder til hyggelige stunder, og den lyse opholdsstue med karnap er et herligt sted at slappe af. Helt unik stue/bibliotek med en elektrisk pejs og en vidunderlig,  vinstue/gildesal med dekorative vægreoler og de smukkeste lofter.
 
I dette palæ smelter historie og elegance sammen i en harmonisk symfoni, hvor nutid og fortid smelter sammen, omfavnet af patricier raffinement og moderne pragt. Her kan du mærke historiens vingesus og leve livet med den bedste mavefornemmelse.

Vordingborgvej 2, 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning