Hvor små og store hænder flettes sammen
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Bygholmen 9, 4623 Lille Skensved

Hvor små og store hænder flettes sammen

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.150.000
2.805
140 m2
5
820 m2
1
1975
25000000104
D

Kontakt Joakim Kjeldskov
på telefon: 2095 2114

Joakim Kjeldskov
Salg & vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

I hjertet af en tryg, lukket villavej findes et klassisk parcelhus, hvor både store og små hænder finder glæde. Huset, præget af en tidløs elegance, ånder af 1975's charme men lever op til dagens standarder med gule filsede ydervægge, sorte betontagsten, og lysende lavenergivinduer. En rejse tilbage i tid, dog med komforten af det moderne liv.
 
Udenfor kalder en lukket villavej på leg; tagfat og rundbold bliver næsten en nødvendighed. Og mens børnene leger, vil haven trække dig til den omsluttende fliseterrasse. Tænk at sidde her en sommeraften på den overdækkede del, omsluttet af husets varme og haven's ro, med udsigt til en ugenert have, der danser i skumringens sidste lys. Og som prikken over i'et,  carport og en muret garage, perfekt til både bil og hobby.
 
Indenfor åbner huset op med fire strålende værelser, ideelt for den voksende familie. Hvert hjørne af hjemmet føles varmt og indbydende, fra det nordisk-inspirerede badeværelse  og gæstetoilet til det rummelige køkken, der inviterer til familiesamvær. Og når dagen er omme, samler den lyse store stue alle – et rum fyldt med lys, latter og kærlighed.
 
Dette parcelhus er mere end blot mursten og mørtel. Det er et sted, hvor små og store hænder flettes sammen, og hvor mavefornemmelse af fred og ro fylder hvert rum.

Bygholmen 9, 4623 Lille Skensved

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning