Åbn døren til luksus og livskvalitet - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Spættevænget 9, Ejby, 4623 Lille Skensved

Åbn døren til luksus og livskvalitet

Åbent hus

Søndag den 16. juni
kl. 13:30

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
6.995.000
4.007
235 m2
6
1111 m2
1
2017
25000000125
A2020

Kontakt Jacob Bruhn
på telefon: 5433 7440

Jacob Bruhn
Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

En verden af raffineret luksus og moderne bekvemmelighed. Imponerende ejendom opført af HusCompagniet, der strækker sig over 297 etagemeter. Perfekt designet til at imødekomme både de store og smås behov med en gennemført stil, der ikke alene sikrer komfort men også forhøjer livskvaliteten.
 
Haven er en privat oase, hvor dørene står åbne det meste af sommeren ud til de de store terrasseområder. Den overdækkede terrasse, udstyret med glastag og elektrisk markise, samt en sydvendt terrasse prydet med en charmerende pergola, skaber de perfekte rammer for både afslapning og socialt samvær. Hver terrasse er designet til at maksimere nydelsen af det fri, komplementeret af flot anlagte bede. En integreret dobbeltgarage under husets tag med gulvvarme og fjernbetjente porte tilføjer praktisk luksus og bekvemmelighed. Kvarterets ro og sammen med nærheden til både lokale faciliteter og rekreative områder, sikrer en beliggenhed, der er lige så attraktiv som selve hjemmet.  
 
Det luksuriøse samtalekøkken/alrum udgør hjemmets hjerte, hvor et klassisk hvidt HTH-køkken forener luksus og funktionalitet. Loftet til kip og strategisk placerede ovenlysvinduer sikrer en luftig atmosfære og masser af naturligt lys. Køkken-øen er fremhævet af en smuk bordplade, tilbyder ikke kun plads til højstole, men er også et naturligt samlingspunkt for hyggelige morgenstunder og uformelle måltider. Det store vinduesparti fylder køkken-alrummet med lys og skaber et åbent rum med direkte udgang til terrassen, hvor der er rigelig plads til et langbord, perfekt til sammenkomster.
 
Her vækkes en mavefornemmelse af fuldkommenhed, der bekræfter, at luksus og livskvalitet er inden for rækkevidde.

Spættevænget 9, Ejby, 4623 Lille Skensved

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning