180 m2 vinkelbygget Eurodan luksus fra 2022 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Arne Jacobsens Vej 71, 4690 Haslev

Luksus og bæredygtighed mødes

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.345.000
2.545
180 m2
6
920 m2
1
2022
25000000117
A2020

Kontakt Joakim Kjeldskov
på telefon: 2095 2114

Joakim Kjeldskov
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Imponerende villa fra 2022  Eurodan Huse, der definerer fremtidens boform. Med sine 180 etagemeter udfoldet på et enkelt plan, indfrier dette nulenergihus alle drømme om et moderne, bekymringsfrit liv i harmoni med naturen. Udført i materialer, hvor luksus og bæredygtighed går hånd i hånd.
 
Udendørs byder dette hjem på et fantastisk udemiljø, hvor livet kan nydes på den rummelige træterrasse, der elegant følger ejendommens vinkel. En overdækket sektion giver mulighed for plads til udekøkken og grill. En invitation til udendørs kulinariske udfoldelser.  Mens en hyggelig aftenterrasse med bålplads samler familie og venner til uforglemmelige stunder under åben himmel. Den velanlagte have med sin frodige beplantning og græsplæne tilbyder rigelig plads til leg og afslapning, mens den store dobbelt carport og det isolerede udhus sikrer praktisk opbevaring.
 
Indenfor åbner hjemmet op til et enestående leverum, hvor lofter til kip med akustiklofter og store vinduespartier bader rummet i naturligt lys, og skaber en åben og luftig atmosfære. Kernen i dette leverum er det stilrene Svane samtalekøkken, udført i en delikat sart grøn nuance, udstyret med en Quooker og en central køkken-ø. Et rummeligt spiseområde indbyder til hyggelige middage ved langbordet, mens opholdsstuen, med sine imponerende vinduer, bliver et naturligt samlingspunkt. Komfort er i højsædet med luksuriøse badeværelser, blødgøringsanlæg for det perfekte vand og et intelligent ventilationsanlæg, der sikrer et optimalt indeklima. En separat forældreafdeling med walk-in-closet og eget badeværelse tilføjer et touch af privatliv og luksus.
 
I denne bolig, hvor luksus og bæredygtighed væves sammen med omtanke for miljø og velvære, vil mavefornemmelsen fortælle dig, at du har fundet ikke bare et hus, men et hjem, hvor freden kan udfoldes.

Arne Jacobsens Vej 71, 4690 Haslev

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning