Familieglæde og hverdagslykke i harmoni - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Klosterparken 39, 2680 Solrød Strand

Familieglæde og hverdagslykke i harmoni

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
3.195.000
3.043
151 m2
6
174 m2
2
1973
26800000002
C

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød
Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Oplev den ideelle ramme for familieglæde og hverdagslykke i dette nyistandsatte 2-plans rækkehus. Uden skråvægge og fuld af lys, er det et indbydende hjem for den moderne familie.
 
Haven, nem og overskuelig, er et fristed for familieøjeblikke. Den flisebelagte forhave hilser morgensolen velkommen, mens den solrige baghave med sin ny anlagte træterrasse og fliser er ideel for afslappede stunder og familiens samvær. Børnene vil finde glæde i de nærliggende grønne områder og legepladser, som indbyder til leg og fællesskab.
 
Indenfor åbner en harmoni af velindrettede rum sig. Klassiske lamelplankegulve i eg og karakteristiske murstensvægge skaber en stilfuld ramme.  Det nye køkken, hjertet af hjemmet, vibrerer i en smuk grøn tone, komplementeret af en mørk bordplade og et spil af lys og skygge, der strækker sig ind i den rummelige stue. Her, hvor solen leger gennem store vinduespartier, indfanger rummet essensen af liv. I tilknytning hertil finder du et pænt hvidt gæstetoilet kombineret med bryggers, der tilføjer en praktisk dimension til hverdagen. På første sal, en verden uden skråvægge, udfolder familielivet sig. Her er værelserne et tilflugtssted for både drømme og hverdagens små øjeblikke, suppleret af et fint badeværelse med muret bruseniche og skabsindbygget vask, der kombinerer godt design med æstetisk appel.
 
I dette rækkehus, hvor familieglæde og hverdagslykke eksisterer i perfekt harmoni, vil din mavefornemmelse fortælle dig, at kærlighed og liv blomstrer i hvert et hjørne.

Klosterparken 39, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning