Moderne funkisstil med nordisk lys og luft - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Troldmands Allé 25, Karlstrup, 2680 Solrød Strand

Moderne funkisstil med nordisk lys og luft

Fakta om denne bolig

Type:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
4.487
125 m2
5
203 m2
2
2017
26800000003
A2010

Kontakt Mathias Overgaard Bech
på telefon: 2975 4501

Mathias Overgaard Bech
Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Dette halve dobbelthus udfolder sig i moderne funkisstil, hvor rene linjer og kubistisk design væver nordisk minimalisme og funktionalisme sammen. Over to fulde planer strømmer lys og luft gennem åbne rum, skabende en bolig, der er både æstetisk tiltalende og praktisk anlagt.
 
Med en sydvestvendt terrasse flot udført i træ og omkranset af et flet hegn, er det udendørs liv lige så tiltalende som det indendørs. Komforten fuldendes med praktisk parkering og en velplejet græsplæne, der inviterer til boldspil og leg under åben himmel. Ejendommen ligger ien eksklusiv bebyggelse, der tilbyder mere end blot en bolig; her er et fællesskab med adgang til selskabslokale, fitnessrum, saunaer og en opvarmet udendørs swimmingpool med loungeområde. Området er desuden børnevenligt med grønne områder og en legeplads, der sikrer rum til både leg og afslapning. Fra hjemmets fredelige rammer er der gåafstand til både Trylleskoven og nærliggende badestrande, hvilket tilfører hverdagen et strejf af magi.
 
Den lyse spise- og opholdsstue møder én med åbne arme gennem store glaspartier, der sikrer et imponerende lysindfald og en flydende overgang til terrassen. I køkkenet forenes funktionalitet og stil i et grebsfrit HTH design, prydet med klassiske facetslebne fliser og udstyret med moderne faciliteter som en Quooker. Hjemmets lyse lamelplankegulve skaber en atmosfære af luksus og renhed, forstærket af energirigtig fjernvarme og et allergivenligt ventilationsanlæg. På første sal byder de lyse og velindrettede værelser på rolige tilflugtssteder, mens de to luksuriøse badeværelser, begge med gulvvarme og flot indrettede brusenicher, fuldender hjemmets komfort.
 
Dette hjem i moderne funkisstil med nordisk lys og luft giver en mavefornemmelse af harmoni, hvor familiedrømme kan blomstre.

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning