135 m2 velbeliggende rækkehus fra 2017 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Troldmands Allé 175, Karlstrup, 2680 Solrød Strand

135 m2 velbeliggende rækkehus fra 2017

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
4.675.000
4.292
135 m2
5
189 m2
2
2017
CM22044
A2010

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød
Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Med 2 fulde etager og en kubistisk arkitektur, viser denne ejendom et ydre, der fanger blikket. Et smukt nordisk indre, hvor de 135 velindrettede kvadratmeter tilbyder en følelse af ro og harmoni. Beliggende uden genboer, kan du nyde en privat og fredelig atmosfære.
 
Med en sydvestvendt træterrasse med elmarkise, er det udendørs liv lige så tiltalende som det indendørs. En lækker spa på terrassen kan tilkøbes, så du kan nyde det varme vand under stjernehimlen. Komforten fuldendes med praktisk parkering og en velplejet græsplæne, der inviterer til boldspil og leg. En eksklusiv bebyggelse, der tilbyder mere end blot en bolig; her er et stærkt fællesskab og et sandt paradis for børn. Du får adgang til selskabslokale, fitnessrum, saunaer og en opvarmet udendørs swimmingpool med loungeområde. Området er desuden børnevenligt med grønne områder og en legeplads, der sikrer rum til både leg og afslapning. Fra hjemmets fredelige rammer er der en kort gåtur til både Trylleskoven og den nærliggende badestrand, hvor naturen og badevandet venter.
 
Energirigtig fjernvarme og lavenergivinduer med et smukt lysindfald sikrer sammen med ventilationsanlægget et godt og allergivenligt indeklima. Hele hjemmet stråler med sin lyse nordiske stil. Smukke lamelplankegulve, lyse klinkegulve samt fuldspartlede gipslofter og glatte filtede vægge skaber alt sammen en harmonisk atmosfære. Det stilfulde og tidløse HTH-køkken med hvide, grebsfrie skuffeelementer åbner sig mod den store stue, hvor der er rigelig plads til både en hyggelig spisestueafdeling og en indbydende sofaafdeling, perfekt til samvær og afslapning. Et stort glasparti fra gulv til loft giver direkte adgang til terrassen og haven, og lader lyset strømme ind. Boligen rummer også et hvidt bryggers og et fint badeværelse med bruseniche. På 1. salen finder du alle værelserne - tre børneværelser, der bader i naturligt lys, samt et rummeligt forældresoveværelse, som tilbyder en fredelig oase for afslapning. Derudover er der et lækkert, hvidt badeværelse med bruseniche, som med sine fine detaljer skaber en følelse af velvære.
 
Denne ejendom med kubistisk ydre og nordisk indre giver en mavefornemmelse af glæde og tryghed, hvor både børn og voksne straks føler sig hjemme.

Troldmands Allé 175, Karlstrup, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning