Rækkehus med hjerte og udsigt til det grønne - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Litorinaparken 165, 2680 Solrød Strand

Rækkehus med hjerte og udsigt til det grønne

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
112 m2
4
187 m2
2
1974
CM22080
B
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Et moderniseret rækkehus, der med sin placering i bebyggelsens mest eftertragtede hjørne, lover et liv uden genboer og med udsigt til åbne, grønne arealer. Dette hjem, fordelt på to veludnyttede plan, tilbyder en balance mellem moderne komfort og hjemlig hygge, klar til at byde dig og din familie velkommen.
 
Parkering er intet problem med en dobbelt carport og  plads i udhuset til cyklerne. Din morgen kan starte i den lukkede solgård, der fanger morgensolens første stråler, mens den overdækkede terrasse/udestue tilbyder rum for både afslapning og sociale sammenkomster. Solens dans i haven leder ubesværet over til det grønne, rekreative område, hvor naturens palet folder sig ud.
 
Rækkehusets centrale hjerte  er det lyse spisekøkken-alrum, der med sine store skydedøre skaber en glidende overgang mellem indendørs og udendørs arealer. Det hvide, grebsfrie Invita køkken stråler af lys og elegance, og den rummelige spiseplads står klar til familiens måltider og hyggelige stunder. Et praktisk viktualierum sikrer, at hverdagens logistik glider ubesværet, og stueplanets gæstetoilet tilføjer endnu et lag af funktionalitet. På første sal møder du en  verden af lys, hvor værelserne uden skråvægge tilbyder rummelighed og ro. Det fine hvide badeværelse, med sit badekar, inviterer til afslapning efter dagens travlhed. 
 
I dette rækkehus med hjerte og udsigt til det grønne, vækker en umiskendelig mavefornemmelse af, at være det helt rette sted for familielivet.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning