110 m2 velholdt etplansvilla med 47 m2 ny vedligeholdelsesfri garage - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Blåhusvej 47, 2670 Greve

Plads til drømme på eftertragtet adresse

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
110 m2
4
1108 m2
1
1967
JG40206
D
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Gemt væk på en lukket grund, står en velholdt 1 plans villa, klar til at åbne sine døre for nye øjeblikke. Med sine 110 etagemeter byder hjemmet på en velindrettet ramme for familielivet. Mulighed for tilbygning, hvis drømmene vokser. En ny, 47 kvadratmeter stor garage, tilbyder rigelig plads til både bil og hobby, alt sammen indhyllet i en atmosfære af velvære og ro.
 
Haven er skøn og ugenert, med sin smukke beplantning, hvor træterrassen mod syd indbyder til solrige dage og afslappede aftener. For børnene er haven et rent paradis, komplet med græsplæne, legehus og legeplads - et sandt frirum for leg og fantasi. Den nyanlagte indkørsel leder elegant op til den isolerede garage med sin praktiske automatiske elport, hvilket understreger hjemmets gennemtænkte funktionalitet. Beliggende i en eftertragtet del af byen, kun en kort gåtur fra det skønne vand, kombinerer denne adresse det bedste af natur og bekvemmelighed.
 
Villaen byder på et lyst og indbydende køkken, smart integreret med stuen i en åben og flydende planløsning. Det store vinduesparti i stuen inviterer naturens lys ind, hvilket skaber et varmt og imødekommende rum med plads til både spise- og sofaafdeling. Det moderniserede lyse badeværelse, sammen med et gæstetoilet, begge med gulvvarme, tilføjer en daglig dosis af komfort og luksus. Med gode, lyse værelser og et forældresoveværelse, der byder på praktiske skydelågeskabe, kombinerer villaen funktionalitet med stil. 
 
På denne eftertragtede adresse findes en unik mulighed for at forme et hjem, hvor plads til drømme ikke kun er en overskrift, men en mavefornemmelse af fremtidens potentiale.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning