252 m2 velbeliggende og tidssvarende bungalow - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Bambusvej 11, 4600 Køge

Kvadratisk charme i bungalowens ånd

Åbent hus

Søndag den 25. februar
kl. 12:30

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.100.000
3.002
126 m2
126 m2
4
820 m2
2
1970
JK60128
D

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Partner Køge Ejendomsmægler, MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Klassisk bungalow med god atmosfære og kvadratisk charme. Navnet 'bungalow' har sine rødder i Indien, refererende til de huse, engelske koloniherrer byggede i landet. Gennemmoderniseret og funktionelt designet på hele 252 etagemeter. Her er der plads til et mangfoldigt familieliv.

Beliggende højt i trygge og børnevenlige omgivelser, er ejendommen indenfor gåafstand til alt det bedste området har at byde på, herunder det idylliske Ølsemagle Revle med sin skønne strand og klare badevand. Udenfor venter en stor træterrasse med trappe ned til en lukket have, beriget med fint anlagt beplantning, frodige frugttræer og et drivhus for de haveglade. En udvendig pejs tilføjer hygge og stemning til den overdækkede terrasse, perfekt til afslappede aftener under stjernerne. En rummelig 58 kvm carport, komplet med opvarmet værksted, understreger hjemmets praktiske appel. 
 
Denne bungalow, med sin karakteristiske kvadratiske form og lave pyramidetag, er et ekko af en fin byggestil. Ejendommen står stolt og præsentabel med sine smukke facader, hvide sprossede lavenergivinduer og det fine, hvide stakit. Indenfor badet i dejligt lysindfald, finder man et nyere, samtalevenligt køkken i hvid højglans, akkompagneret af en mørk bordplade, der skaber en markant kontrast. Dette moderne køkken er beriget med en Quooker for øjeblikkelig varmt vand. En rummelig køkken-ø, har plads til tre højstole, hvilket gør det til et naturligt samlingspunkt. Køkkenet flyder naturligt over i spise- og opholdsstuen, et skønt område, hvor familie og venner kan samles. Forældresoveværelset, med indbyggede skabe og adgang til et badeværelse med både muret bruseniche og spabadekar, sikrer en privat og rolig atmosfære. Et lyst gæstebadeværelse supplerer med endnu en muret bruseniche ledsages af to børneværelser, der indbyder til drømme og leg.Den høje kælder/underetage byder på en verden af muligheder: tre gode rum ideelle til en teenageafdeling, hjemmekontor eller alrum, samt en charmerende vinkælder. Der er også et flisebadeværelse og et stort bryggers/grovkøkken med trappe op til haven. 
 
Kvadratisk charme i bungalowens ånd, et hjem hvor mavefornemmelsen fortæller, at alt er, som det skal være.

Bambusvej 11, 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning