Havblik fra Kystvejens krone - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Kystvejen 166, 4671 Strøby

Havblik fra Kystvejens krone

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Fritidsbolig
76 m2
4
725 m2
1
1994
JK60144
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

På Kystvejen ligger en perle, som en krone på toppen, badet i morgenens første lys og med panoramaudsigt over Køge Bugt. Her mødes horisontens uendelighed med hjemmets varme i et spil af gyldne solopgangsstråler på havets overflade. Højt hævet over det bølgeblå kan du nyde det nuværende fine sommerhus eller se muligheden for, at din boligdrøm kan gå i opfyldelse på denne fantastiske grund med helårsstatus.  
 
En enestående kuperet grund, hvor en stor fliseterrasse strækker sig mod vandet og tilbyder en uforlignelig udsigt. En vestvendt terrasse, skærmet for vind, skaber det perfekte sted for aftenhygge og solnedgange, mens den rummelige have inviterer til leg og latter. Et isoleret anneks på 12 kvadratmeter tilføjer endnu et lag af potentiale til ejendommen, perfekt til gæster eller stille stunder. Vandets kald er aldrig langt væk, med stranden inden for rækkevidde, måske endda til vinterbadning for de modige. Inden for let rækkevidde blander hverdagens nemheder sig med Strøbys hyggelige bykærne, hvor skole, børneinstitution og indkøb venter.
 
Sommerhusets 76 kvadratmeter, fremstår lyse og indbydende. Lofter til kip i hele huset tegner en følelse af frihed, mens store vinduespartier inviterer 180 graders panoramaudsigt indenfor. I spise- og opholdsstue – et syn så dragende, at tiden synes at stå stille. Køkkenet i klassisk hvid og bøgetræ, åbner op til spiseområdet og skaber  rammerne for minder med familie og venner.  Med sine lyse værelser, praktiske bryggers og pænt badeværelse er hvert hjørne af dette hjem designet til at byde på komfort og afslapning. 
 
Havblik fra Kystvejens krone – ikke bare et hjem, men en portal til det liv, du drømmer om. Og i hjertet af denne drøm, en mavefornemmelse, der fortæller dig, dette er stedet.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning