274 m2 arkitekttegnet lystejendom fra 1865/2018 med 96 m2 garage/udhus - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Græsmarkvej 23, 4632 Bjæverskov

Lystejendom med ubegrænset udsigt

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
7.995.000
3.734
274 m2
7
8129 m2
2
1865
JK60159
A2010

Kontakt Joakim Kjeldskov
på telefon: 2095 2114

Joakim Kjeldskov
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Nyd luksusen i den arkitekttegnede smukke lystejendom - hele 274 kvm. at boltre sig på. Udsigten til de åbne marker udstråler ro og frihed.
 
Automatiske låge, der åbner sig til en flot indkørsel, ledes dit blik op mod den stilfulde bolig. En sidebygning på 96 kvm rummer både garage og et isoleret udhus. Den store træterrasse inviterer til solrige dage, hvor udsigten over de åbne marker kan nydes, og hyggelige stunder med familie og venner.  Den imponerende  flot anlagte have har den fineste  legeplads til de små. Her er der mulighed for at genoplive ejendommens hestehistorie -  ridebaner og staldpladser finder du nabo og genbo.
 
Huset udfolder sig med en smuk og gennemført luksuriøs stil, fra de hvide pudsede mure og sprossede lavenergivinduer til det nye naturskifer tag. Den dobbelt høje spise- og opholdsstue med lofter til kip og akustikvægge bader i naturligt lys, mens det nyt Furesø køkken prydes af en elegant mørk soapstone bordplade, hvilket gør madlavningen til en fornøjelse. Forældreafdelingen er en luksuriøs oase med walk-in-closet, komfortabelt soveværelse og et stort lækkert badeværelse med hjørnebadekar og rainshower. Boligen rummer også et stilfuldt hjemmekontor med glasvægge og endnu et badeværelse i samme stil.  En unik børneafdeling på første sal. Her åbner sig  et stort, luftigt aktivitetsrum/alrum, der danner bro mellem de rummelige børneværelser, hvor lofterne til kip tilføjer karakter og skaber en følelse af frihed og plads. Dette niveau inkluderer også et luksuriøst badeværelse. Fra hele boligen kan man nyde udsigten og den rolige atmosfære, som kun et hjem på landet kan tilbyde.
 
Denne lystejendom er ikke bare et hjem, men en portal til et liv med ro, skønhed og ubegrænsede udsigt – en sand mavefornemmelse af at have fundet noget særligt.

Græsmarkvej 23, 4632 Bjæverskov

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning