261 m2 velbeliggende og tidssvarende villa - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Agervej 12, 2690 Karlslunde

Plads til små og store drømme

Åbent hus

Søndag den 16. juni
kl. 11:00

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.995.000
4.501
261 m2
8
994 m2
2
1986
MD30312
C

Kontakt Michelle Dajani
på telefon: 5433 7430

Michelle Dajani
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Omfavnet af lyset og rummeligheden, byder denne 261 kvm tidsvarende villa dig og din familie velkommen til et liv fyldt med glæde og frihed.  Her er et rum for alle - fra de små, nysgerrige fødder til de voksne, der søger et sted at slappe af og genoplade.
 
Haven lokker med sine gyldne solstråler og en dejlig fliseterrasse, som indbyder hele familien til uforglemmelige øjeblikke. Den hyggelige, integrerede udestue med sit skrå glastag tilbyder en stjernedans over hovedet, mens græsplænen kalder på børnenes latter og leg. Til den kreative sjæl byder det isolerede udhus eller værksted velkommen, og en praktisk carport vogter familiens køretøj. Kun en kort, fem minutters vandring adskiller jer fra den betagende badestrand med sit klare, lave vand og indbydende sand.
 
Stolt fremviser ejendommen  sine velholdte, røde murstensfacader og elegante, mørke vinduesrammer. Et klassisk og præsentabelt ydre møder et indre, som er løbende moderniseret. Blandt perlerne finder du et flot wellness-badeværelse med et fritstående badekar og en stor bruseniche med rainshower.  Et yderlige badeværelse tilbyder ekstra komfort og bekvemmelighed - ideelt for en stor familie. Hjertet i hjemmet er det store, indbydende hvide samtalekøkken med rigelig spiseplads, som naturligt flyder sammen med et lyst spisestue/alrum. Her skaber en dobbeltsidet brændeovn en atmosfære af varme og hygge, der strækker sig til den tilstødende opholdsstue. Stuen er udstyret med et sansevindue, der giver et betagende udsyn til haven, hvilket skaber en perfekt balance mellem hjemmets indre og ydre skønhed. På førstesalen danser lyset ind gennem store vinduespartier, hvilket skaber et paradis for børnene med et stort alrum/stue/aktivitetsrum til leg og kreativitet. Gode, store værelser og en mulighed for at etableret et ekstra badeværelse fuldender denne etage, hvor drømme og leg fletter sig sammen.
 
Et hjem, der vækker mavefornemmelsen af lykke, med plads til både små og store drømme.

Agervej 12, 2690 Karlslunde

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning