Moderne drømme under kubistiske linjer - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Nældebjerg Alle 93, 2670 Greve

Moderne drømme under kubistiske linjer

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.995.000
3.471
159 m2
6
720 m2
1
1967
MD30326
C

Kontakt Michelle Dajani
på telefon: 5433 7430

Michelle Dajani
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Et hvidt kubistisk hjem, tegnet af Arne Michael Giessing, står frem med ren arkitektonisk skønhed. Ny  istandsat og klar til at byde på et nyt kapitel af familieliv. Med sine stramme linjer og vinduespartier fra gulv til loft, tegner hjemmet en ramme af lys og rummelighed. Perfekt for familiens sammenkomster og stille stunder. 
 
Forhavens første indtryk er en komposition af vandkunst og dobbelt carport, der leder videre til en have, hvor privatlivets fred er en prioritet.  Den store træterrasse, delvist liggende under husets tag og himlens baldakin, bliver et levende rum for familiens samvær, omfavnet af spabadets beroligende bobler og duftene fra udekøkkenets fristelser, alt sammen indhyllet i en have, hvor hver plante er nøje udvalgt. Haven byder også på et 20 kvm stort, isoleret og opvarmet anneks, der tilføjer funktionalitet og fleksibilitet. Beliggende i et børnevenligt villakvarter med grønne områder og stisystemer, tilbyder dette hjem den ideelle base for familielivet.
 
Ejendommens arkitektoniske ånd folder sig ud i en symfoni af lys og rum, hvor stuerne med deres storslåede glaspartier inviterer det ydre ind. Hjemmet, med sin åbne planløsning, høje loftshøjde og lydanlæg indbygget i de fuldspartlede lofter, synger en ode til det moderne familieliv, understøttet af bæredygtig varme fra den nyeste luft-til-vand varmepumpe. I hjertet af dette hjem finder vi et samtalekøkken fra Sort Svane, der med raffinement og funktionalitet er samlingspunktet for familiens kulinariske rejser. Den skønne opholdsstue er adskilt af en hybridpejs til spisestueområdet. Dette leverum tilbyder en flydende overgang til terrassen og haven, der strækker sig ud som en forlængelse af hjemmets indre. Forældreafdelingen byder på ro og fordybelse, mens de lyse børneværelser er skabt til leg og drømme. Badeværelserne, med deres rene linjer og moderne komfort, sikrer en start på dagen, der føles som en ny begyndelse.
 
I dette moderne drømmehjem under kubistiske linjer vil din mavefornemmelse bekræfte, at du har fundet det perfekte sted for familien.

Nældebjerg Alle 93, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning