Familieglæde og tidløs aura - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Vallensbæk Strandvej 84, 2665 Vallensbæk Strand

Familieglæde og tidløs aura

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.995.000
5.575
129 m2
78 m2
4
900 m2
3
1953
MD30332
F

Kontakt Michelle Dajani
på telefon: 5433 7430

Michelle Dajani
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

I skyggen af årtier, præcis fra 1953, står en velholdt murermestervilla. Med en tidløs aura, men pulserende med liv, omfatter ejendommens 207 etagemeter - herunder en 78 kvm stor kælder - mere end blot rum; de er et vidnesbyrd om historier, latter og øjeblikke af ren familieglæde.
 
Tæt på Vallensbæk Havn og strandparken smelter denne villa fint sammen med et liv i takt med de bløde bølger og det maritime miljø. En stor, solrig have, skærmet fra vejen, udgør et fredfyldt fristed, hvor tiden synes at pause. Funktionel elegance ses i den rummelige carport og den 40 kvm store udestue, der forlænger hjemmets grænser mod det fri.
 
Træd ind i hjertet af hjemmet, hvor den store spise- og opholdsstue danner rammen om familieliv og festlige sammenkomster. Fra dette centrale rum fører franske døre ud til en udestue, hvor solstrålerne danser på gulvet og skaber en naturlig forlængelse af det sociale rum. Lige ved siden af finder du køkkenet, udstyret med hvide facetslebne vægfliser, hvor funktionalitet og stil går hånd i hånd for at skabe et indbydende rum til madlavning og samvær. I stueetagen ligger også det store soveværelse, som med sin ro og plads tilbyder et privat tilflugtssted fra dagens travlhed. Det nyrenoverede badeværelse tilføjer en daglig dosis luksus med moderne faciliteter som en flot glasbruseniche og rainshower, perfekt til afslappende øjeblikke. På øverste etage finder du to rummelige børneværelser, ideelle til leg og drømme, hvor børnene kan udfolde sig og trives.
 
I denne bolig oplever man en mavefornemmelse af at have fundet et hjem, hvor tidløs aura og familieglæde væves sammen i hver mursten. Her er rum for minder og muligheder, et sted hvor familiedrømme kan udfolde sig og trives gennem generationer.

Vallensbæk Strandvej 84, 2665 Vallensbæk Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning