Bag bøgehækken - familiens trygge favn - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Strandhaven 184, 2665 Vallensbæk Strand

Bag bøgehækken - familiens trygge favn

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
108 m2
4
121 m2
2
2008
MD30343
A2010
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Bag bøgehækken åbner et nyere rækkehus i 1,5 plan sig, som en inviterende favn. Lofterne strækker sig mod himlen på første salen og hver krog oser af stil og finesse. En umiskendelig lethed og en atmosfære af velvære byder dig velkommen, som om hjemmet selv har forberedt sig på din ankomst. 
 
Mellem Vejleås fine vand  og kondiskovens hviskende blade finder man et fællesskab, der blomstrer i denne nyere bebyggelse. Her er leg og latter aldrig langt væk, takket være de rummelige fællesområder og det varme nabolag, hvor traditioner og fælles arrangementer binder beboerne sammen. Et stenkast herfra lokker Vallensbæk lystbådhavn med sit maritime miljø, der indbyder til afslappede gåture langs kajen. En solbeskinnet fliseterrasse, der ligger diskret gemt bag bøgehækken, mens forhaven byder morgensolen velkommen på en hyggelig lille terrasse. Carporten sørger for, at bilen også har et hjem.  
 
Boligens arkitektur, skabt af Sjælsø Gruppen, fanger øjet med sine spændende linjer og åbne rum. Første salen med sine lofter til kip og store vinduespartier inviterer lyset indenfor. Værelserne, placeret som hjemmets rolige tilflugtssteder, flankeres af et badeværelse, der med sin bruseniche og vaskesøjle understreger hjemmets sans for luksus. Stueetagen byder på endnu et badeværelse, ligeledes med bruseniche. Køkken/alrummet, et mesterværk fra HTH i hvid højglans, danner rammen om familiens sammenkomster med god plads omkring spisebordet. Opholdsstuen, adskilt fra alrummet af en fin let trappe, er et ly for dagens travlhed, et sted hvor døren til haven står åben og inviterer det udendørs indenfor. 
 
Bag bøgehækken finder du mere end et hjem; du finder familiens trygge favn, en følelse af tilhørighed, og en mavefornemmelse, der fortæller dig, at du er lige, hvor du skal være.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning