1.973 m2 erhvervsejendom med administration og 3 store haller - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Håndværkervej 4-6, 4652 Hårlev

Rum til vækst og visioner

Fakta om denne ejendom

Type:
Årlig lejeindtægt:
Kontantpris:
Afkast i %:
Årlig leje pr. m2: Samlet areal:
Grund:
Sagsnr.:
Industri/Logistik
0
8.995.000
-0,52
0
1973 m2
4942 m2
ML70102

Kontakt Julie Hindsgaul Hansen
på telefon: 4162 2000

Julie Hindsgaul Hansen
Ejendomsmægler MDE & Diplomvaluar

BOLIGBESKRIVELSE

Forestil dig en platform, hvor virksomhedens ambitioner kan tage form og vokse. Midt imellem Køge og Faxe, i det fuldt udbyggede erhvervsområde i Hårlev, står denne imponerende ejendom, klar til at huse din virksomheds fremtid. Med 1.973 m2 under taget på en 4.942 m2 stor grund, er mulighederne næsten ubegrænsede.
 
Grunden er veludviklet, befæstet og indhegnet, komplet med en port og optimale tilkørsels- og parkeringsforhold. Denne ejendom, tidligere en livlig import/eksport handelsvirksomhed, er ideel for en større produktions- eller håndværksvirksomhed, der søger et domicilejendom med integrerede administrations- og produktionsfaciliteter.
 
268 m2 administrationsareal åbner for et univers af professionel elegance. En indbydende reception  med glasparti/loft leder ind til tre store kontorer, hver et rum for visionær tænkning. Et fælleskontor og stort mødelokale, suppleret med et fuldt udstyret køkken, udgør kernen for samarbejde og vækst. Et tilstødende produktionslokale, med personalerum og to toiletter, afrunder denne del, der tilbyder rummelighed og funktionalitet. 
 
1.705 m2 erhvervsareal, fordelt på tre højloftede, opvarmede lagerhaller, tilbyder hver især egen tilgang, toilet med bruser, og kontor, hvilket skaber fleksible arbejdsområder. Denne sektionelle opdeling, forstærket med dedikerede elmålere, understøtter effektiv drift og tilpasning til forskellige forretningsbehov. Disse faciliteter giver også mulighed for fordelagtig udlejning af de enkelte sektioner, hvis ikke hele arealbehovet anvendes fra starten. Ejendommen er dermed ideel for virksomheder, der søger plads til at udvikle og realisere deres visioner, med mulighed for fleksibel pladsudnyttelse.
 
Dette sted er skabt for vækst og visioner, et perfekt match for din virksomheds ambitioner og mavefornemmelse for succes.

Håndværkervej 4-6, 4652 Hårlev

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning