Et hjem for små eventyrere og voksne drømmere - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Bondager 54, 2670 Greve

Et hjem for små eventyrere og voksne drømmere

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.495.000
3.540
159 m2
5
850 m2
1
1969
MO50266
D

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Dette gennemmoderniserede, vinkelbyggede parcelhus udfolder sig som et levende lærred af familie og samvær, hvor hver kvadratmeter fortæller sin egen historie af hjemlig varme og harmoni.
 
Eriksmindekvarteret et kvarter kendt for sine rolige villaveje og grønne områder, er en sand oase for både små og store fødder. For enden af en lukket vej, udfolder sig en skøn grund med  legehus, græsplæne til boldspil, og kroge for soltilbedere på den store fliseterrasse. Børnenes latter og spil smelter sammen med de voksnes afslappede stunder i pavillonen eller i hobbyværkstedet, hvor kreative drømme får frit løb. Carporten byder din bil velkommen hjem.
 
I dette hjem, hvor hver kvadratmeter er omhyggeligt designet til at favne livets forskellige stadier. Opholdsstuen, i en charmerende vinkelform, byder på en flot muret pejs med indsats, der skaber et naturligt samlingspunkt for familien. Her kan I samles omkring spisebordet  eller synke ned i sofaens bløde favn ved pejsens varme skær. Fra stuen leder døre ud til terrassen, hvor lyset strømmer ind gennem vinduerne og skaber en følelse af åbenhed og forbindelse med naturen. Det hjertevarme spisekøkken tilbyder det perfekte sted for familiemåltider og hyggelige stunder i dagligdagen. Et smagfuldt gæstetoilet og et stilfuldt flisebadeværelse med gulvvarme, en glasbruseniche og en raffineret dobbelt skabsindbygget vask, tilfører hjemmet en følelse af luksus og komfort. Overalt i boligen finder du smukke egeparketgulve, der understreger hjemmets varme og indbydende atmosfære.
 
Et sandt hjem for små eventyrere og voksne drømmere,  her vil din mavefornemmelse bekræfte, at du har fundet det perfekte sted, hvor hverdagens historier skabes og deles.

Bondager 54, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning