Kærlighed ved vandkanten - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Østersøvej 1, 1., 4673 Rødvig Stevns

Kærlighed ved vandkanten

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villalejlighed
3.250.000
1.397
113 m2
7
1049 m2
2
1921
MO50269
D

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

På en privilegeret placering, hvor første række til vandet er en daglig realitet, troner en prægtig Patriciervilla, hvis vægge er fyldt med fortællinger fra 1921. Denne ejendom er ikke bare en bolig; den er et levende billede på klassisk stil og en smuk kærlighedserklæring til det gode liv ved havet.
 
Haven strækker sig helt til kystlinjen, hvor badebro og sauna lokker med dyp i det blå uanset årstiden. En stor, sydvendt terrasse tilbyder plads til solbadning, mens den frodige græsplane med sin havelåge sikrer direkte adgang til stranden og det fine vand. Den hyggelige læ-gårdhave og den rummelige parkeringsplads, elegant indrammet af en fjernbetjent smedejernsport, tilføjer en følelse af privat og fredfyldt luksus til dette strandnære hjem. Kun et stenkast fra ejendommen finder du Rødvig Havns charmerende atmosfære, hvor havnelivet og fiskerbådenes sagte gyngen tilføjer et strejf af autenticitet til denne unikke beliggenhed.
 
Ejendommen fremstår med sine hvide facader, sorte glaserede tegl og elegante palævinduer som en hyldest til den klassiske stil, der aldrig går af mode. 258 kvm. opdelt i to ideelle anparter, byder den på en unik mulighed for at samle to generationer under ét tag, hvor fællesskab, kærlighed og privatliv går hånd i hånd.
Stueetagen 145 kvm. bolig, som  byder på to stuer en suite, en spisestue med betagende havudsigt, og direkte adgang til et moderne Kvik-køkken. Fra spisestuen er der udgang til den indbydende gårdhave. Et flisebadeværelse med gulvvarme og en bruseniche samt velindrettede værelser, inklusiv et forældresoveværelse med balkon, fuldender denne bolig.
På første sal 113 kvm. bolig plus en 22 kvm stor integreret udestue, åbner sig endnu en verden af lys og havudsigt. Den rummelige opholdsstue, det åbne køkken, et luksuriøst flisebadeværelse og adgangen til en generøs udsigtsbalkon skaber en ramme om livet, der er svært at matche. Et hyggeligt soveværelse på loftsetagen tilføjer yderligere charme.
Med en fælles kælder, der inkluderer et stort bryggers, og et 45 kvm anneks med en gildestue og hems, er der ingen grænse for, hvordan dette hjem kan blive centrum for mange lykkelige stunder.
 
 I patriciervillaen ved vandkanten oplever du en mavefornemmelse af kærlighed, hvor livet ikke bare leves, men elskes i fulde drag.

Østersøvej 1, 1., 4673 Rødvig Stevns

Book en fremvisning eller download materiale...

Lignende boliger til salg

Der var desværre ingen resultater på din søgning - se alle boliger til salg her

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning