Livet ved vandkanten kalder - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Birgitsvej 12, 2670 Greve

Livet ved vandkanten kalder

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
7.600.000
4.607
157 m2
6
681 m2
2
1950
mo50283
C

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Oplev essensen af kystlivet i denne strandvilla. Højt beliggende kun et stenkast fra vandets kant. Med sin enestående panoramaudsigt over havet fra både stue og udsigtsbalkon, indbyder denne ejendom til dage fyldt med solopgange og maritime eventyr. 
 
Bo med vandet som nabo og nyd morgensolen stige op fra havet. Gåturen langs kysten til Mosede Havn og det historiske Mosede Fort bliver en daglig nydelse. Med mulighed for badning året rundt, er livet her en sand fornøjelse. 2 række til stranden og med rigelig plads til at nyde livets gode stunder under åben himmel. Du får hele tre terrasser -  den ene er integreret under taget. Indkørslen er yderst præsentabel og udstyret med carport og et isoleret udhus, der nemt kan anvendes som værksted.  
 
Det smukke sorte træhus med  kontrasterende hvide vinduer står skarpt i landskabet, og afspejler en tidløs bolig. Indendørs bliver du mødt af en bolig, der er designet til at udnytte sin placering til fulde. Den solbeskinnede første sal med ovenlysvinduer og loft til kip skaber en unik rumfornemmelse. Fornemmelsen for rummet forstærkes i stuen af det store glasparti, der fører ud til den betagende udsigtsbalkon, mens brændeovnen tilføjer hygge og varme på kølige aftener.  Endnu en balkon – denne byder på en plads til at fange aftensolens glød. Køkkenet, smukt snedkerproduceret med bordplade i børstet granit, flyder sammen med spisestuen/alrummet. Et unikt samlingsrum, hvor prikken over i’et er brændeovnen. Et stort sansevindue mod haven inviterer naturen indenfor og åbner op til en ugenert terrasse, ideel til afslappende øjeblikke. På første salen byder lyse værelser og et hvidt klassisk flisebadeværelse med badekar og bruseniche på ren afslapning. I underetagen finder du ekstra værelser og et hvidt fint badeværelse med bruseniche, der tilsammen skaber en fleksibel ramme for familielivet. 
 
Lad din mavefornemmelse guide dig til et hjem, hvor hver dag er en ny invitation til at leve i vandkanten.

Birgitsvej 12, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning