Rytme af ro i velholdt ramme - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Bækager Alle 23, 2670 Greve

Rytme af ro i velholdt ramme

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.995.000
2.915
150 m2
6
769 m2
2
1974
Mo50290
D

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Partner Køge
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Fra den allerførste sten lagt i 1974 af den oprindelige ejer, stråler dette arkitekttegnede hjem af en særlig karakter og i en usædvanlig velholdt ramme. Det spænder fra det dybeste fundament til det højeste punkt på taget. Hver detalje i denne bolig fortæller en historie om håndværk og passion, hvilket resulterer i et  imødekommende hjem, hvor rytmen af ro føles i hvert et rum. 
 
På en lukket villavej, blot en kort spadseretur fra strandens beroligende bølger, åbner dette hjem sine arme til en verden, hvor ro møder rytme. Forhaven, med sin indbydende overdækkede terrasse, og den funktionelle carport, suppleret af et praktisk udhus, indrammer dagligdagens scene med en sjælden blanding af skønhed og brugbarhed. Haven selv er et levende maleri, rig på farver og former, hvor en enestående silkefyr står som et naturligt midtpunkt ved siden af den sydvestvendte terrasse, der er beskyttet af en solrig markise. 
 
Hjemmets rytme folder sig ud i de velbevarede rum, hvor hver krog fortæller en historie om omsorg og tidløshed. Køkken-alrummet, med sit imponerende vinduesparti, inviterer naturens lys indenfor og skaber en scene for familiemåltider og dybe samtaler. Det velholdte HTH-køkken, sammen med en charmerende spiseplads, udgør hjemmets hjerte, mens stuen, med sine franske glasdøre, tilføjer et strejf af raffinement.Stueetagens badeværelse, tro mod sin oprindelige stil, er en hyldest til hjemmets historie, ligesom det alsidige gæsteværelse eller hjemmekontor. Ovenpå byder Velux vinduerne solen velkommen, suppleret af rummelige værelser og endnu et badeværelse, tro mod sin oprindelige charme, er praktisk indrettet med både badekar og bruseniche, velholdt i sin klassiske stil. 
 
Her, hvor en velholdt ramme danner grundlag for en harmonisk rytme af ro, opstår der straks en mavefornemmelse af at være på det helt rette sted.

Bækager Alle 23, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning