Fortidens håndværk og nutidens behov - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Søndergade 11, 4653 Karise

Fortidens håndværk og nutidens behov

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
1.895.000
1.432
90 m2
4
690 m2
2
1877
PG70106
D

Kontakt Joakim Kjeldskov
på telefon: 2095 2114

Joakim Kjeldskov
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Smukkeste landsbyvilla med rødder fra 1877 i hjertet af Karise, hvor historie og moderne komfort flettes sammen i en unik boligoplevelse. Villaen er fuldmuret og står i dag fuldstændig gennemmoderniseret, med en sjæl og charme, der er svær at finde magen til.
 
Beliggende bag en frodig hæk åbner ejendommen op til en opvokset have med gamle, krogede frugttræer, der tilfører en følelse af historisk idyl. En stor muret garage på hele 63 kvm, opført i husets stil, tilbyder generøs plads til både værksted og opbevaring. Udemiljøet er ligeledes imponerende med både en stor træterrasse og en overdækket terrasse udsmykket med natursten på væggene og synlige spær, der skaber en enestående atmosfære for afslapning og samvær. 
 
Et fint lysindfald fra de hvide tværsprossede termovinduer, som sammen med lyse travertingulve og hvidpigmenterede plankegulve understreger boligens lyse og indbydende æstetik. Et eksklusivt badeværelse med lofter til kip, ovenlysvinduer, en smukt indmuret vask og en muret bruseniche og med et forsænket badekar, som  tilføjer et strejf af luksus. Det lysegrå flotte "land" køkken/alrum er hjertet i hjemmet med sin smukke bordplade og gastronomiske hvidevarer, åbnet op til en charmerende spiseplads. Den store, lyse vinkelopholdsstue med direkte udgang til haven og en fin vin niche under den smukke trappe fører op til 1. salen, hvor lofterne går til kip, og synlige hanebånd rammer de to hyggelige værelser ind. 
 
I denne ejendom er hver detalje en hyldest til både fortidens håndværk og nutidens behov, hvor en mavefornemmelse af hjem og historie harmonerer under ét tag.

Søndergade 11, 4653 Karise

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning