Eksklusiv nytænkning rummer luksuslivet - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Tavleager 27, 2670 Greve

Eksklusiv nytænkning rummer luksuslivet

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.995.000
3.447
148 m2
4
717 m2
1
1967
SC10261
B

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Oplev følelsen af luksuriøst boligdesign i dette totalrenoverede hjem fra 2020, hvor kun det ypperste har fundet sin plads. Med en eksklusiv agenda som ledestjerne, byder dette hus på en oplevelse udover det sædvanlige, fra det luksuriøse spa-badeværelse til det unikke leverum, hvor hver detalje er nøje udvalgt. 
 
Udendørs livet blomstrer på den store træterrasse, et fristed for afslapning og samvær, indrammet af en frodig græsplæne og en praktisk garage. Beliggende på en lukket vej i det børnevenlige Eriksmindekvarter, forbinder nærliggende stisystemer hjemmet med skole, indkøb og grønne områder, hvilket cementerer dets plads i hjertet af lokalsamfundet. 
 
Hver en kvadratmeter en historie om valg fra øverste hylde. Lofterne strækker sig til kip, mens et imponerende glasparti åbner op mod leverummet, der omfavner både en spise- og opholdsstue samt et Aubo samtalekøkken i strømlinet luksus. Rummet er en hyldest til det bedste inden for boligindretning. Komforten fortsætter i de lyse værelser og forældresoveværelset, hvor loftet strækker sig til kip og fører til det enestående spa-badeværelse. Her lover en stor bruseniche med glasvæg og rainshower, sammen med det fritstående badekar, daglig velvære. Et yderligere badeværelse matcher denne luksus med sin elegante New Yorker bruseniche, hvilket fuldender hjemmets eksklusive atmosfære. Med en energirigtig luft-til-vand varmepumpe, nye lavenergivinduer, gulvvarme og en ventilationsvarmepumpe er hjemmets indeklima uovertruffent. Fuldspartlede lofter med LED-spots, udsøgte gulve og store klinker afrunder denne luksuriøse boligoplevelse. 
 
I dette hjem, hvor boligens eksklusive nytænkning rummer luksuslivet, vækkes en umiddelbar mavefornemmelse af at være det helt rette sted

Tavleager 27, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning