Komplet nyistandsat rækkehus - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Grønnegården 118, 2670 Greve

Plads til drømme, vækst og liv

Åbent hus

Søndag den 16. juni
kl. 12:45

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
3.195.000
2.765
108 m2
4
152 m2
2
1986
SC10290
B

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

I hjertet af tryghed og naboskabsvarme åbner dette nyistandsatte rækkehus dørene til en verden af lys og rum. Renoveret fra top til tå byder det velkommen med en flot finish og enkelthed, skabende en ramme, hvor drømme, vækst og liv kan udfolde sig. 
 
Beliggende i en bebyggelse, hvor børnelatter blander sig med suset fra de grønne områder, står dette hjem som en hyldest til fællesskabet og de trygge rammer. Legepladsernes kald og de nemme parkeringsforhold gør hverdagen lidt lettere, mens den flisebelagte forhave fanger morgensolens første stråler, og det lille udhus gemmer på eventyret ved hver cykeltur. Solrig have, hvor terrassen lover lange dage under åben himmel og aftener under markisens beskyttende skygge. 
 
Rækkehuset er opført af Nordbo Huse og har gennemgået en omfattende modernisering, der nu lader hvert rum flyde naturligt ind i det næste og skaber et moderne hjem. I køkkenet møder de grebsfrie flotte hvide skuffer en mørk bordplade, hvilket skaber en spændende kontrast. Køkkenet inviterer til kulinariske eksperimenter og samvær. Fra køkkenet en flydende overgang til spisestuen/alrummet. Dette åbne rum, med en diskret halvmur, fører ind i opholdsstuen, hvor glasdør og store vinduespartier mod haven bringer det udendørs indenfor og tilbyder nem adgang til den solrige have. På stueetagen findes desuden et moderniseret fint badeværelse med bruseniche samt et bryggers, der tilbyder praktisk opbevaring og rummer hjemmets daglige funktioner, hvilket sikrer, at både praktiske og æstetiske behov er elegant opfyldt. På første sal venter en oase af ro med lyse værelser og et indbydende badeværelse, der sammen tegner rammen om familie- og hviletid.
 
Her får du en bolig, hvor der er plads til drømme, vækst og liv, og hvor en indre mavefornemmelse bekræfter, at du hører til.

Grønnegården 118, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning