124 m2 hygge eller 708 m2 byggegrund med udsigt - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Nældebjerg Alle 131, 2670 Greve

Himmelvidder over grønnevidder

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.745.000
3.283
100 m2
4
708 m2
1
1967
SC10296
E

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Opdag potentialet i denne ejendom, beliggende i hjertet af kvarteret med uovertruffen udsigt over frodige grønnevidder. Boligen, der står velholdt men i sit næsten oprindelige skrud, byder på en unik chance for at sætte dit personlige præg, hvad enten du ønsker at modernisere eller omdanne grunden til fundamentet for dit drømmehjem.
 
Med sin placering på en højt beliggende grund, grænsende direkte op til det grønne, udfolder ejendommen sig som et canvas for dine boligdrømme. En kort gåtur langs stierne fører dig til Mosede Skole og det lokale indkøbscenter, og tilbyder en perfekt balance mellem natur og nærhed. Haven er en oase præget af store, høje træer og en integreret isoleret udestue, hvorfra en trappe fører ned til det grønne frirum, hvor man kan nyde solen under himmelvidder.
 
Indendørs finder du 124 kvadratmeter boligareal, herunder en 24 kvadratmeter stor integreret udestue. Boligen er godt indrettet med et køkken i lyse toner, der står åbent til en spisestue i vinkelstuen. Den tilstødende stue er badet i lys fra store vinduespartier og tilbyder direkte adgang til udestuen samt en storslået udsigt, der kan nydes året rundt. Det moderniserede badeværelse udstyret med bruseniche og håndklædevarmer, tilføjer et strejf af moderne komfort. Tre velproportionerede værelser tilføjer yderligere til boligens charme og funktionalitet.
 
Dette hjem byder på en mavefornemmelse, der ikke kan fornægtes, en følelse af muligheder og nye begyndelser under himmelvidder over grønnevidder.

Nældebjerg Alle 131, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning