182 m2 fred og ro i 1½ plan og 31 m2 integreret garage - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Ole Suhrsvej 8, 2670 Greve

Familielivets portal indrammet af rustikke linjer

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.745.000
4.451
182 m2
3
930 m2
2
1929
SC10301
C

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

På en rolig og  eftertragtet sidevej til Greve Strandvej, kun 300 meter fra bølgernes sagte klukken, står denne omhyggeligt renoverede bolig. Ejendommens 182 etagemeter forener rustikke linjer med moderne bekvemmelighed.  
 
Udenfor kan du nyde det skønt anlagte miljø, der byder på flere terrasseområder til både afslapning og sociale begivenheder.  Både den formiddagssolrige terrasse og den sydvendte træterrasse med charmerende  hvid te-pavillon skaber en indbydende atmosfære. Yderligere forstærkes havens charme af et  udekøkken og den udvendig pejs, perfekt til udendørs madlavning og aftener under stjernerne. Stranden ligger en kort gåtur væk, hvilket gør dette sted perfekt til at nyde naturen året rundt, mens Greves bymidte også er nemt tilgængelig. En integreret garage samt en rummelig carport fuldender de praktiske aspekter af boligen.
 
Smukke rustikke klinkegulve med gulvvarme strækker sig gennem hele stueetagen, mens massive fyldningsdøre og sprossede termovinduer understreger ejendommens  stilfulde udtryk. Synlige loftsbjælker i stueetagen og lofter til kip med frie hanebånd på førstesalen tilføjer en atmosfære af rummelighed og charme. Stor opholdsstue med masser af plads og en flot muret pejs bidrager til hjemmets hyggelige atmosfære. I stueetagen findes et badeværelse med muret bruseniche, og førstesalen byder på endnu et badeværelse med glasbrusehjørne. Det rummelige pænekøkken/alrum har hvide skabselementer og en massiv stamlimet bordplade, hvor lys strømmer ind fra vinduer placeret mellem under- og overskabe, og hvor der er udgang til træterrassen. Første salen huser en stor møblerbar repos/alrum. Et stort forældresoveværelse og et rummeligt børneværelse. Her har du muligheder for yderligere tilpasning til ekstra værelser efter familiens behov.  
 
Her hvor familielivets portal  er indrammet af rustikke linjer vækker en umiskendelig mavefornemmelse af hjem.

Ole Suhrsvej 8, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning